Sveučilište u Zagrebu
EN   
 
 Studomat - upute
Studomat
http://www.isvu.hr/javno/hr/index.shtml
 ISVU Ispiti - Česta pitanja
 
 Kalendar nastave
 2019./2020.
 
Nastavnički portal
e-učenje
Merlin nova inačica (2018/2019)
Merlin stara inačica (2017/2018)
 
    TTF Facebook
   TTF YouTube
 webmail
 racunala.ttf.hr
 osobne stranice
 članci / vijesti
 
 
RSS feed Srca
RSS feed Sveučilišnog računskog centra

Olakšan pristup podacima o AAI@EduHr elektroničkom identitetu

Srce je putem novog web-sjedišta krajnjim korisnicima sustava AAI@EduHr omogućilo uvid u podatke vezane uz njihov elektronički identitet i način njegovog korištenja, kao i primanje potrebnih obavijesti.Potpuno novi tečaj "Uvod u Linux"

Imate li želju ili potrebu upoznati se s operacijskim sustavom Linux, novi tečaj "Uvod u Linux" mogao bi biti odličan odabir za vas.U Dabru implementirana podrška za pohranu i prikaz novog digitalnog objekta

U repozitorijima u Dabru implementirana je podrška za pohranu i prikaz digitalnog objekta Obrazovni sadržaj.Projekt HR-ZOO predstavljen upravama partnerskih sveučilišta i njihovih sastavnica

Tijekom lipnja i srpnja 2019. godine, Srce je predstavilo projekt Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO) na sjednicama Senata partnerskih sveučilišta na projektu.Ljetno radno vrijeme Helpdeska

U razdoblju od 20. srpnja do 18. kolovoza 2019. Helpdesk Srca radit će radnim danom od 8 do 16 sati.Tekstilno-tehnološki fakultet
Prilaz baruna Filipovića 28a
10000 ZAGREB
Tel: 01/ 3712 500
Fax: 01/ 3712 599
E-mail: fakultet@ttf.hr
 


 
Vijesti
 
 
  Konačni rezultati za upis u I. godinu preddiplomskih sveučilišnih i preddiplomskih stručnih studija ak. god. 2019./2020. na Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet – srpanjski razredbeni rok

Nakon održanih prigovora na rezultate razredbenog postupka, utvrđeni su konačni rezultati provjere posebnih sposobnosti u srpanjskom razredbenom roku za studijske programe:

1. preddiplomski sveučilišni studij: Tekstilna tehnologija i inženjerstvo (TTI), smjer: Industrijski dizajn tekstila i odjeće (IDTO) i
2. preddiplomski sveučilišni studij: Tekstilni i modni dizajn (TMD).

Rezultati se nalaze se u prilogu, a upute za provedbu upisa na sljedećoj poveznici.

Prodekanica za nastavu: prof. dr. sc. Antoneta Tomljenović, 09.07.2019 11:34 Prilog   
 
  Karijeriranje 2019 - Ciklus radionica za karijerne savjetnike na visokim učilištima

Agencija za znanost i visoko obrazovanje (AZVO), u okviru ESF projekta SKAZVO, tijekom 2019. godine organizira drugi ciklus radionica Karijeriranje 2019. namijenjenih nastavnicima, karijernim savjetnicima, djelatnicima psiholoških savjetovališta za studente te djelatnicima drugih službi podrške studentima. Cilj je ovog ciklusa proširiti doseg radionica na sve službe potpore studentima radi jačanja njihovih kompetencija, osnaživanja njihove uloge te međusobnog umrežavanja, a u cilju kontinuiranog unaprjeđenja studentskog iskustva u kontekstu pristupa učenju i podučavanju usmjerenom na studenta.

Odbor za odnose s javnošću, 05.07.2019 17:32    Cijeli tekst
 
  Obavijest pristupnicima o privremenim rezultatima provjere sposobnosti likovnog izražavanja i kreativnosti za upis u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija ak.god. 2019./2020. na Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet – srpanjski razredbeni rok

Na temelju provjere sposobnosti likovnog izražavanja i kreativnosti u srpanjkom razredbenom roku, održane 2. i 3.7.2019. godine, za upis studenata u prvu godinu preddiplomskih sveučilišnih studija za ak.god. 2019./2020., utvrđeni su privremeni rezultati za studij: Tekstilna tehnologija i inženjerstvo (TTI), smjer: Industrijski dizajn tekstila i odjeće (IDTO) te za studij Tekstilni i modni dizajn (TMD).

Pristupnici koji nisu zadovoljili u srpanjskom roku, mogu se prijaviti na drugi, rujanski rok, koji će se održati 4. i 5. 9. 2019. godine. Prijave traju od 28. do uključivo 30. 8. 2019. godine. Sve dodatne informacije se mogu naći na ovoj poveznici.

U prilogu se nalaze Privremeni rezultati. Konačni rezultati bit će objavljeni nakon isteka roka za prigovore.

Prodekanica za nastavu: prof. dr. sc. Antoneta Tomljenović, 04.07.2019 18:07 Prilog   
 
  Rektorova nagrada u kategoriji za: Veliki timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora) za Kostimografsku mapu Projekt Antigona

Ovogodišnja Rektorova nagrada u kategoriji: Veliki timski znanstveni i umjetnički rad (više od deset autora) pripala je Kostimografskoj mapi PROJEKT ANTIGONA
Nagrađeni projekt predstavlja rezultat suradnje studenata prve godine diplomskog studija Tekstilnog i modnog dizajna smjera Kostimografije na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-Tehnološkom fakultetu, kolegija Primijenjena kostimografija sa studenticom režije Akademije dramskih umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu.

Odbor za odnose s javnošću, 04.07.2019 08:09    Cijeli tekst
 
  OBAVIJEST KANDIDATIMA O PROVEDBI LJETNOG RAZREDBENOG POSTUPKA ZA UPIS NA PREDDIPLOMSKE STUDIJE U AKADEMSKU GODINU 2019./2020.
Detalji o provedbi razredbenog postupka za upis na preddiplomske studije u akademsku godinu 2019./2020. nalaze se u prilogu.
Uredništvo, 02.07.2019 17:32 Prilog   
 
  Festival varaždinskih dvorišta – izložba radova studenta TTF-a Studijske jedinice Varaždin

Na Festivalu varaždinskih dvorišta u subotu i nedjelju 6. i 7. srpnja 2019., biti će izloženi radovi studenata stručnog studija, smjera dizajna obuće i odjevne tehnologije, Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Studijske jedinice Varaždin.

Uredništvo, 02.07.2019 17:32    Cijeli tekst
 
  ZAŠTO STUDIRATI U HRVATSKOJ? - PROMOTIVNI VIDEO SPOTOVI O VISOKOM OBRAZOVANJU

Sa svojih 10 sveučilišta, 17 veleučilišta, 20 visokih škola i oko 165 tisuća studenata - Hrvatska je također dio Europskoga obrazovnog prostora. Što još nudi Hrvatska kao visokoškolska destinacija, pogledajte u video spotu ZAŠTO STUDIRATI U HRVATSKOJ? dok englesku inačicu spota možete pogledati na POVEZNICI.

Više informacija o samom sustavu visokog obrazovanja, vrstama visokih učilišta, studijskih programa, mogućnostima nastavka školovanja, važnosti akreditacije, potpori studentskom standardu kroz stipendije te korisnim mrežnim izvorima dostupno je u video spotu pod nazivom #TIBIRAŠ.

Odbor za odnose s javnošću, 01.07.2019 14:07    Cijeli tekst
 
  Inovacije sa HRZZ projekta IP 218 01 6363 nagrađene na INTARG 2019

U sklopu HRZZ projekta IP-218-01-6363 Razvoj toplinskih svojstava inteligentne odjeće (ThermIC), izrađene su dvije nove inovacije: Inteligentna odjeća za detekciju apneje i hrkanja te Uređaj za testiranje karakteristika ultrazvučnih spojeva. Valja napomenuti da se istraživačko-inovatorskom timu prof. dr. sc. Dubravka Rogalea, na inovaciji Inteligentna odjeća za detekciju apneje i hrkanja pridružio i prof. dr. sc. Siniša Fajt sa Fakulteta elektrotehnike i računarstva.
Obje inovacije su prikazane na najvećoj ovogodišnjoj europskoj izložbi inovacija International Invention and Innovation Show INTARG® 2019 u Katowicama, Poljska. U konkurenciji brojnih poljskih inovacija iz 11 vrhunskih znanstvenih institucija te mnogobrojnih predstavnika iz 20 država iz cijeloga svijeta navedene inovacije su nagrađene prestižnim nagradama.

Odbor za odnose s javnošću, 01.07.2019 13:31 Prilog   Cijeli tekst
 
  Projekt Ljetna škola robotike

U organizaciji Studentske sekcije Hrvatskog društva kemijskih inženjera i tehnologa održava se projekt Ljetna škola robotike od 08. do 10. srpnja 2019. u Klubu nastavnika, Marulićev trg 20, Fakultet kemijskog inženjerstva i tehnologije.
Prijaviti se mogu svi zainteresirani studenti preddiplomskog, diplomskog i doktorskog studija svih sastavnica Sveučilišta u Zagrebu s naglaskom na fakultete STEM područja. Sudjelovanje je besplatno, a broj mjesta je ograničen. Prijave su na ovom linku.

Odbor za odnose s javnošću, 28.06.2019 11:17    Cijeli tekst
 
  Poziv studentima za sudjelovanje u istraživanju EUROSTUDENT VII

EUROSTUDENT VII je istraživanje o kvaliteti studentskog života i ekonomskim uvjetima studiranja koje se provodi u više od 30 zemalja Europe. Istraživanje je ujedno i najveće europsko istraživanje o kvaliteti studentskog standarda.
Cilj istraživanja je dobiti empirijske uvide koji su stvarni životni uvjeti studenata u pogledu obrazovnih iskustava, smještaja, prehrane, troškova studija, smještaja, međunarodne mobilnosti i mogućih prepreka za uspješan završetak studija.

Prof.dr.sc. Antoneta Tomljenović, prodekanica za nastavu, 27.06.2019 12:53 Prilog   Cijeli tekst
 

<<< Noviji članci   Stariji članci >>>

Strana 2 od 237

Ispis stranice   
 
 
Centar za razvoj i transfer tekstilnih i odjevnih tehnologija i modni dizajn
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Tekstilna znanost i gospodarstvo
 

TEDI
 

Upravljanje kvalitetom
 

Cjeloživotno obrazovanje
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

International Relations Office - Ured za međunarodnu suradnju
 

Hrvatska udruga bivših studenata i prijatelja Tekstilno-tehnološkog fakulteta
 

Internacionalizacija doktorskog studija Tekstilna znanost i tehnologija
 

IP-2018-01-6363 Development and thermal properties of intelligent clothing
 

Textile Science Research Centre
 

Servis tekstilnih europskih projekata
 

Hrvatska akademija tehničkih znanosti
 
urednik: Željko Penava
stranice izradio: Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info