Tekstilno-tehnološki fakultet
 
Vijesti

  Poziv na radionicu fotografije "Javno i osobno – tijelo u prostoru"

Pozivamo vas na radionicu fotografije "Javno i osobno – tijelo u prostoru" u subotu, 9. prosinca 2017. u 11,30 sati u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu.

Radionicu će voditi fotograf Jasenko Rasol, a sastoji se od predavanja i praktičnog rada, te mentorskog izbora fotografija. Suradnici voditelja su bivši studenti TTF-a; modni dizajner i model je Tina Spahija, a asistent voditelja je Luka Pešun.

Polaznik radionice je pozvan uspostaviti dijalog s tijelom-modelom u izložbenom prostoru, u interpersonalno i intermedijalno kodiranom procesu.

Sudjelovanje na radionici je besplatno, a polaznici – apsolventi i studenti Zagrebačkog sveučilišta i svi ostali zainteresirani građani kao i kolegice i kolege, dobit će potvrdu o pohađanju radionice.

Odabrani radovi polaznika bit će prezentirani u katalogu projekta i na završnoj izložbi.

Prijave na radionicu (molimo navesti: ime, prezime, OIB, kontaktni e-mail i telefonski br., i eventualno zanimanje/studij i područje interesa te poruku nasloviti s "radionica fotografije") podnose se do petka, 08.12.2017. u 11:00 sati na e-mail: ulupuh@gmail.com.
Sastanak je 09.12.2017. u 11:30 sati kod prijamnog pulta MSU Zagreb, Avenija Dubrovnik 17.

Nakon prezentacije u trajanju od jednog akademskog sata, sa polaznicima radionice će se realizirati fotografiranje u izložbenom prostoru, i oko zgrade Muzeja. Nije potrebno posebno se pripremati za radionicu, dovoljno je ponijeti foto-aparat. Fotografiranje na lokacijama će trajati cca. 100 min.

  Prilog:
  rasol fatamorgana 2005.jpg
  radionica fotografije XII 2017.pdf

 
dr. sc. Silva Kalčić, 06.12.2017 12:36