Tekstilno-tehnološki fakultet
 
Vijesti

  Natječaj za dodjelu stipendije za studente poslijediplomskog sveučilišnog studija Tekstilna znanost i tehnologija u ak. g. 2017./2018.

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet raspisuje Natječaj za dodjelu stipendije za studente poslijediplomskog sveučilišnog studija Tekstilna znanost i tehnologija u ak. g. 2017./2018.

Uvjeti za prijavu i kriteriji za dodjelu stipendije su uređeni Pravilnikom o dodjeli stipendije TTF-a za studente poslijediplomskog sveučilišnog studija Tekstilna znanost i tehnologija.

Vijeće doktorskog studija Tekstilna znanost i tehnologija, 08.01.2018 10:13    Cijeli tekst
 
  Dodjela nagrade za najbolji e-kolegij za akademsku godinu 2016./2017. na Tekstilno-tehnološkom fakultetu

Nagrada za najbolji e-kolegij dodjeljuje se nastavniku/nastavnicima i suradnicima koji su pripremili e-kolegij. Nagrada za najbolji e-kolegij dodjeljuje se za najbolje kolegije u kojima se tehnologija koristi na najbolji način u procesu obrazovanja u tehnološkom, pedagoškom i didaktičkom smislu.

Prijave se primaju do četvrtka, 18. siječnja 2018. godine, do 12,00 sati u Urudžbenom zapisniku Fakulteta u papirnatom i elektroničkom obliku (CD).

Nagrada za najbolji e-kolegij će se dodijeliti autorima prilikom obilježavanja Dana Fakulteta 25. siječnja 2018. godine.

Više informacija možete saznati u prilogu.

Ured Dekanice, 05.01.2018 09:56 Prilog   
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet raspisuje

NATJEČAJ

Za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na položajno radno mjesto I. vrste: Voditelj referade, interni naziv – Voditelj studentske referade, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

Kadrovska referada, 29.12.2017 13:41    Cijeli tekst
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića, 28a, raspisuje

NATJEČAJ

za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na razvojno radno mjesto I. vrste u suradničkom zvanju poslijedoktorand, u znanstvenom području: Tehničke znanosti, znanstvenom polju: Tekstilna tehnologija, znanstvenoj grani: tekstilno-mehaničko inženjerstvo, na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom, u Zavodu za projektiranje i menadžment tekstila.

Kadrovska referada, 22.12.2017 08:14    Cijeli tekst
 
  Zwick SCIENCE AWARD 2018

Otvoren natječaj za dodjelu Zwickove nagrade istraživačkim radovima u području ispitivanja materijala.
Nagrađeni radovi bit će predstavljeni na "Zwick Academia day 2018" u Rimu, Italija.
Iznos nagrade:

 1. nagrada medalja Paula Roella i 5.000 EUR
 2. nagrada 2.000 EUR
 3. nagrada 1.000 EUR

Rok za prijavu natječaja: 31. siječnja 2018. godine.
Više informacija o natječaju u privitku.
doc.dr.sc. Katarina Nina Simončič, Prodekanica za znanstveno-istraživački rad, 18.12.2017 12:45 Prilog   
 
  Pomicanje rang-liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju

U petak, 15. prosinca 2017. g., pomaknute su rang-liste studenata koji su ostvarili pravo na STEM stipendiju. Studenti putem svoje jedinstvene identifikacijske oznake mogu provjeriti svoje mjesto na rang-listi. Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primit će obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte evidentirane u sustavu AAI@EduHr.

Ukoliko student koji je ostvario pravo na državnu STEM stipendiju želi prihvatiti stipendiju, mora u roku od 5 dana od slanja obavijesti (21. prosinca do 12:00 h) označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro-računa. Prihvaćanje uvjeta stipendiranja smatra se činom sklapanja ugovora.

Ukoliko u navedenom roku student ne prihvati Uvjete stipendiranja, smatrat će se da ne prihvaća državnu stipendiju.

Prodekanica za znanstveno-istraživački rad, doc.dr.sc. Katarina Nina Simončič, 15.12.2017 12:04    
 
  Podnošenje prijava o izradi rukopisa za nastavnu/znanstvenu/stručnu literaturu u 2018.

Prijavu o izradi rukopisa za nastavnu/znanstvenu/stručnu literaturu u 2018. potrebno je načiniti preko priloženih obrazaca do 12. siječnja 2018. Popunjen obrazac je potrebno dostaviti:

 • u e-obliku na: uid@ttf.hr
 • u tiskanom obliku, u omotnici naslovljenoj na Povjerenstvo za izdavačku djelatnost predati u Dekanat kod administrativne tajnice
prof.dr.sc. Tanja Pušić, voditeljica Ureda za izdavačku djelatnost, 15.12.2017 11:55 Prilog   
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a, raspisuje

NATJEČAJ

za izbor jednog izvršitelja (m/ž) u:

ZNANSTVENO-NASTAVNO ZVANJE I RADNO MJESTO

 1. Izvanredni profesor , u znanstvenom području: Prirodne znanosti, polje: Matematika, grana: matematička analiza, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom;
 2. Izvanredni profesor , u znanstvenom području: Prirodne znanosti, polje: Kemija, grana: analitička kemija, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom;
 3. Izvanredni profesor , u znanstvenom području: Humanističke znanosti, polje: Povijest umjetnosti, grana: povijest i teorija likovnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma i vizualnih komunikacija, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom;
 4. Izvanredni profesor , u znanstvenom području: Tehničke znanosti, znanstveno polje: Tekstilna tehnologija, grana: Tekstilna kemija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu;
 5. Docent , u znanstvenom području: Društvene znanosti, polje: Ekonomija, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom.

NASTAVNO ZVANJE I RADNO MJESTO

 1. Viši predavač , u znanstvenom području: Društvene znanosti, znanstveno polje: Kineziologija, grana: kineziološka edukacija, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom.

NASLOVNO NASTAVNO ZVANJE

 1. Predavač , u znanstvenom području: Humanističke znanosti, polje: Povijest umjetnosti, grana: povijest i teorija likovnih umjetnosti, arhitekture, urbanizma i vizualnih komunikacija.

SURADNIČKO ZVANJE I RADNO MJESTO

 1. Asistent , u znanstvenom području: Tehničke znanosti, znanstveno polje: Tekstilna tehnologija, grana: Dizajn tekstila i odjeće, na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom, u Zavodu za dizajn tekstila i odjeće.
 2. Asistent , na razvojno radno mjesto u znanstvenom području: Tehničke znanosti, polje: Tekstilna tehnologija, grana: dizajn tekstila i odjeće, na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom, u Zavodu za Tekstilno-kemijsku tehnologiju i ekologiju.

Kadrovska referada, 15.12.2017 11:34    Cijeli tekst
 
  Rezultati Natječaja za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug)

Objavljeni su rezultati Natječaja za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug). Rezultati su dostupni na poveznici: Rezultati Natječaja za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug).

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 13.12.2017 12:19    
 
  Advent na TTF-u - Dan otvorenih vrata Tekstilno-tehnološkog fakulteta

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb, otvara vrata svojih laboratorija, pod nazivom "Advent na TTF-u", u petak 15. prosinca 2017. od 12:00 – 17:00 sati. Za tu prigodu Tekstilno-tehnološki fakultet pripremio je niz zanimljivih i poučnih radionica.

Više informacija potražite u prilogu i na: Dan otvorenih vrata - Advent na TTF-u
Odbor za odnose s javnošću, 12.12.2017 10:54 Prilog