Tekstilno-tehnološki fakultet
 

  Uplate školarina
Poštovane studentice, poštovani studenti,

Obavještavamo Vas da je za potrebe praćenja uplata školarina otvorena adresa elektroničke pošte uplata@ttf.hr . Svaki student je u obvezi za svaku ratu školarine poslati poruku, na adresu elektroničke pošte uplata@ttf.hr sljedećeg sadržaja:
 • Ime i prezime uplatitelja npr. „ Marko Marković
 • Ime i prezime studenta (JMBAG i OIB) npr. „ Pero Perić (JMBAG: 0123456789, OIB: 01234567890)
 • Broj rate školarine (1., 2., 3., 4. itd.) za akademsku godinu XXXX/YYYY npr. „ 2. rata školarine za akademsku godinu 2017./2018.
Skeniranu ili fotografiranu uplatnicu i datum uplate (bez obzira da li je to vidljivo iz uplatnice ili ne)

Potrebno je navesti sve gore navedene podatke!
Napomena:
 • JMBAG ( J edinstveni M atični B roj A kademskog G rađana) sastoji se od 10 znamenki
 • OIB ( O sobni I dentifikacijski B roj) sastoji se od 11 znamenki
Ured Dekanice, 26.06.2018 09:15    
 
  Poziv na interaktivno predavanje „Diplomski i završni radovi – osnovne i bitne informacije“
Poštovane studentice, poštovani studenti,
Sveučilište u Zagrebu Središnji ured za studije i upravljanje kvalitetom Ured za studente organizira i poziva Vas na interaktivno predavanje „Diplomski i završni radovi – osnovne i bitne informacije“.

Predavanjem će se obuhvatiti:
 • vrste i struktura radova;
 • pretraga, citiranje i navođenje literature;
 • programska podrška i rješenja.
Predavanje je namijenjeno studentima preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija. Više informacija o interaktivnom predavanju, terminima održavanja i prijavi nalaze se u prilogu.
Prodekanica za nastavu izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 21.06.2018 17:04 Prilog   
 
  Javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada pristupnice Lele Pintarić
Pristupnica Lela Pintarić održat će javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada u okviru poslijediplomskog doktorskog studija „Tekstila znanost i tehnologija“ pod naslovom: „ Enzimatska sinteza i karakterizacija nanočestica metala i metalnih oksida te njihova primjena u svrhu poboljšanja funkcionalnih svojstava tekstilnih materijala “. Javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada održat će se dana 5. srpnja 2018. godine u 11,00 sati u Vijećnici Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb.
Vijeće doktorskog studija „Tekstilna znanost i tehnologija“, 21.06.2018 16:59 Prilog   
 
  Royal College of Art: Master of Research (MRes) – poziv
RCA (Royal College of Art, London) objavljuje poziv kandidatima (diplomandima) šireg akademskog spektra i profesionalnog iskustva za prijavu na intenzivne jednogodišnje programe, u sklopu kojih će se raditi na nezavisnom istraživačkom projektu.

Poziv obuhvaća sljedeće programe:
MRes RCA: Architecture Pathway
MRes RCA: Fine Art & Humanities
MRes RCA: Communication Design Pathway
MRes RCA: Design Pathway

Prijave za akademsku 2018./2019. godinu otvorene su do 31. srpnja 2018.
Za dodatne informacije o studiju, uvjetima i načinu prijave zainteresirani mogu posjetiti web stranicu: MRes RCA
Doc.dr.sc. Katarina Nina Simončič, Prodekanica za znanstveno-istraživački i umjetnički rad, 21.06.2018 16:54    
 
  Tribina
U sklopu tribine: "Inovacije i transfer tehnologije - poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske" Sveučilište u Zagrebu u suorganizaciji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom organizira tribinu pod nazivom Inovacije u tekstilnoj industriji koja će se održati 20. lipnja 2018. u 11h u Auli Sveučilišta u Zagrebu.
Prof.dr.sc. Sandra Bischof, dekanica, 19.06.2018 14:52 Prilog   
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet raspisuje

NATJEČAJ

 1. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju redoviti profesor – prvi izbor , u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstvenom polju sociologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu;
 2. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju redoviti profesor – prvi izbor u znanstvenom području tehničkih znanosti, znanstvenom polju tekstilna tehnologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zavodu za materijale, vlakna i ispitivanje tekstila;
 3. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na  radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni profesor u znanstvenom području tehničkih znanosti, znanstvenom polju tekstilna tehnologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu;
 4. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na razvojno radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju docent , u znanstvenom području prirodnih znanosti, znanstvenom polju matematika, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom, u Zavodu za prirodne temeljne i tehničke znanosti.
Kadrovska referada, 19.06.2018 14:41    Cijeli tekst
 
  Potpisan Sporazum o partnerstvu na projektu "Zajedno ka održivom socijalnom dijalogu" - ZAKOS
Dekanica Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta je dana 14.06.2018. godine, u službenim prostorijama Varaždinske županije u Varaždinu, potpisala Sporazum o partnerstvu na projektu  "Zajedno ka održivom socijalnom dijalogu"  - ZAKOS na kojem je Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet jedan od partnera.
Ured dekanice, 19.06.2018 14:26 Prilog   Cijeli tekst
 
  Održan okrugli stol "Potreba za obrazovanjem u sektoru tekstil/koža/odjeća/obuća u sjeverozapadnoj Hrvatskoj"

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet u suradnji s Gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom organizirali su 13. lipnja 2018. u Varaždinu Okrugli stol: Potreba za obrazovanjem u sektoru tekstil/odjeća/koža/obuća u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj.


Više informacija o događaju: Kako odgovoriti na nove izazove u tekstilnom sektoru

Dekanica: prof. dr. sc. Sandra Bischof, 17.06.2018 16:34 Prilog   
 
  Međufakultetska suradnja ADU i TTF-a

U sklopu međufakultetske suradnje Sveučilišta u Zagrebu Akademije dramske umjetnosti i Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, studenti druge godine Diplomskog studija kostimografije pod mentorstvom doc. dr. art. Ivane Bakal, osmislili su kostime za šest javnih dramskih izvedbi glumačkih ispita.

Raspored izvedbi pogledajte u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 15.06.2018 11:21 Prilog   
 
  Manifestacija Tesla&friends

Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost devetu godinu zaredom organizira trodnevnu manifestaciju Tesla&friends kojom će se obilježiti 162. obljetnica rođenja Nikole Tesle i peti Dan Nikole Tesle – dan znanosti, tehnologije i inovacija u Republici Hrvatskoj. Ovogodišnja manifestacija održat će se od 9. do 11. srpnja 2018., a započet će projekcijom lika Nikole Tesle na zagrebačkim fontanama ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Sva događanja, osim svečanog programa u Hotelu Esplanade (ulaz uz pozivnicu) otvorena su i besplatna za građane.

Program i info o manifestaciji nalaze se u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 15.06.2018 10:11 Prilog