Sveučilište u Zagrebu
HR   
 
 
 
 
  Izložba izv. prof. art. Pauline Jazvić na Cour de Justice de l’union Europeenne Galerie u Luxembourgu

U izložbenom prostoru Cour de Justice de l’union Europeenne Galerie u Luxembourgu izv. prof. art. Paulina Jazvić sa Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta predstavila se sa 12 slika koje je stručni žiri odabrao.

Izložba je otvorena od 25.09.-13.10.2017.
Odbor za odnose s javnošću, 02.10.2017 13:38 Prilog   Cijeli tekst
 
  Rang lista kandidata za upis na I. godinu diplomskih sveučilišnih studija u akademsku 2017./2018. godinu

Na temelju provedbe razredbenog postupka za upis studenata u I. godinu diplomskih sveučilišnih studija za ak. god. 2017./2018., održanom 26. rujna 2017. godine na studijima:

  1. Tekstilna tehnologija i inženjerstvo (TTI), sa smjerovima: Industrijski dizajn tekstila (IDT), Industrijski dizajn odjeće (IDO), kao i smjerovima: Projektiranje i menadžment tekstila (PMT), Tekstilna kemija, materijali i ekologija (TKME), Odjevno inženjerstvo (OI)
  2. Tekstilni i modni dizajn (TMD), sa smjerovima: Dizan tekstila (DT), Modni dizajn (MD), Kostimografija (K), Teorija i kultura mode (TKM)

Utvrđene su rang liste objavljene u prilogu.

Prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 29.09.2017 14:48 Prilog   Cijeli tekst
 
  Memories II - izložba hrvatskih suvremenih umjetnika u Vijetnamu

Galerija Huong Ngo Art Space domaćin je skupne izložbe hrvatskih suvremenih umjetnika pod nazivom Memories II - izložba hrvatskih suvremenih umjetnika u Vijetnamu. Ovom se prilikom po drugi put, grupa hrvatskih autora predstavlja vijetnamskoj publici. Doc. art. Helena Schultheis Edgeler sa Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta također će, u sklopu izložbe, predstaviti svoj rad.

Odbor za odnose s javnošću, 28.09.2017 15:20    Cijeli tekst
 
  Prijave za sudjelovanje na DA! festivalu

Poštovane studentice, poštovani studenti,
DA! festival je zamišljen kao prikaz studentskih radova koji se sastoji od izložbe, projekcija filmova, glazbe, marketa, piknika, ali i predavanja i radionica priznatih ljudi iz struka. Organizacija je u potpunosti u rukama studenata, a glavni ciljevi su pokazivanje sposobnosti brojnih nadarenih studenata umjetničkih i umjetničko-tehničkih studija, interdisciplinarno druženje, učenje novih vještina, podizanje svijesti o radu studenata u javnosti i zabava.

Prijave za DA! festival su do subote 30. 9. 2017. godine u ponoć. Više informacija o DA! festivalu i prijave dostupne su na poveznici: DA! festival 2017. - DA! 2017.

Ured Dekanice, 28.09.2017 10:16    Cijeli tekst
 
  Sudjelovanje na JAPAN DESIGN and INVENTION EXPO 2017

Na izložbi Japan Design and Invention Expo inovacija Integrirani tehnički podsustav za inteligentnu vojnu i zaštitnu odjeću prof. dr. sc. Dubravka Rogalea i izv. prof. dr. sc. Snježane Firšt Rogale osvojila je srebrno odličje.

Čestitamo!
Odbor za odnose s javnošću , 27.09.2017 11:52 Prilog   Cijeli tekst
 
  Obavijest pristupnicima o upisu u I. godinu diplomskih studija u akademsku 2017./2018. godinu

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za upis studenata u I. godinu diplomskih studija u akademskoj godini 2017./2018., u okviru kojeg su objavljeni i uvjeti upisa na studijske programe Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Kompletan tekst natječaja dostupan je na web stranici Sveučilišta u Zagrebu , a nalazi se i u prilogu.

Svi podaci o uvjetima upisa i provedbi razredbenog postupka dostupni su na web stranici Tekstilno-tehnološkog fakulteta , pod izbornikom: Obrazovanje → Upis novih studenata → Upisi u akademsku godinu 2017./2018. → Diplomski studij → dalje pratiti padajuće izbornike.

Mole se pristupnici da pažljivo pročitaju sve upute!

Podsjetnik o prijavama i provedbi razredbenog postupka nalazi se u prilogu.

Prodekanica za nastavu: doc. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 22.09.2017 15:45 Prilog   
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a, raspisuje

NATJEČAJ

  1. Za izbor jednog izvršitelja na radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni profesor, u znanstvenom području: Tehničkih znanosti, znanstveno polje: Tekstilna tehnologija, znanstvena grana: odjevna tehnologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu
  2. Za izbor jednog izvršitelja na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju - predavač, u znanstvenom području: Humanističke znanosti, znanstveno polje: Filologija, znanstvena grana: anglistika, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

Uvjeti:
Pristupnici moraju ispunjavati uvjete propisane Zakonom o znanstvenoj djelatnosti i visokom obrazovanju.

Kadrovska referada, 22.09.2017 09:29    Cijeli tekst
 
  PONIŠTENJE NATJEČAJA

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića, 28a, objavljuje

PONIŠTENJE NATJEČAJA

objavljenog pod točkom 3. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u nastavnom zvanju viši predavač, u Interdisciplinarnom području znanosti, (izborna polja 6.05 povijest umjetnosti i 2.01 arhitektura i urbanizam) na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, objavljenog na internetskoj stranici Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta 22. srpnja 2017., u „Narodnim novinama“ br.73, od 26. srpnja 2017., u dnevnom tisku „24 sata“ dana 25. srpnja 2017. i na službenom internetskom portalu za radna mjesta Europskog istraživačkog prostora 21. srpnja 2017. godine.

Sveučilište u Zagrebu
Tekstilno-tehnološki fakultet

Kadrovska referada, 22.09.2017 09:16    
 
  Dan Znanstveno-istraživačkog centra za tekstil u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, 20. rujna 2017.
Znanstveno-istraživački centar za tekstil koji od 2008. djeluje na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu i ove godine predstavlja istraživačke i umjetničke potencijale, te popularizira tekstilnu znanost kroz temu STEM POTENCIJALI TEKSTILNO-TEHNOLOŠKOG FAKULTETA. Program i kratki sažeci predavanja su sastavni dio ove vijesti, te se nadamo se da će Vas program zainteresirati i potaknuti na dolazak u Tehnički muzej Nikola Tesla, Savska cesta 18, Zagreb, 20. rujna 2017. u 8.30.
Prof.dr.sc. Tanja Pušić, voditeljica Znanstveno-istraživačkog centra za tekstil , 17.09.2017 19:29 Prilog   
 
  Natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora
Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb, objavljuje JAVNI NATJEČAJ za davanje u zakup poslovnog prostora .

Sve informacije u prilogu.

Ured Dekanice, 16.09.2017 10:37 Prilog   
 

<<< Noviji članci   Stariji članci >>>

Strana 2 od 187

Print this page   
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

Centre for Development and Transfer of Textile and Clothing Technologies and Fashion Design
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Textile Science and Economy
 

TEDI
 

Textile Science Research Centre
 
 

RITEH d.o.o.
 

Croatian Academy of Engineering

8th Central European Conference
 
Editor: Željko Penava
Pages created by Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info