Sveučilište u Zagrebu
HR   
 
 
 
 
  Poziv na tribinu "Erasmus studies & placement offers at the Graduate School of Eng. Chemistry of Lille, France"

Pozivamo vas na tribinu pod naslovom "Erasmus studies & placement offers at the Graduate School of Eng. Chemistry of Lille, France" koju će održati gđa. Zahia Turpin, voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju na Graduate School of Engineering Chemistry of Lille, Francuska.

Tribina će se održati u srijedu, 22. studenog 2017. u 13:00 sati u predavaonici A-101 Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Prilaz baruna Filipovića 28a.

Poziv na tribinu nalazi se u prilogu.

Odbor za organizaciju tribina, 17.11.2017 20:42 Prilog   
 
  Obavezni i dodatni kriteriji za odabir kandidata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta u sklopu Natječaja za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug) i to za:

  1. odlaznu mobilnost prema strateškim partnerima
  2. prekograničnu mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu
  3. mobilnost doktorskih studenata Sveučilišta u Zagrebu
  4. najavu dolazne mobilnosti temeljem bilateralnih međusveučilišnih i međufakultetskih sporazuma i dolazne mobilnosti u svrhu sklapanja novih sporazuma i novih oblika suradnje

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 17.11.2017 15:11 Prilog   Cijeli tekst
 
  Nastupno predavanje Siniše Prekratića, prof.

Nastupno predavanje Siniše Prekratića, prof. pod naslovom "Cultivation and Properties of Cotton" održat će se u četvrtak, 23. studenoga 2017. u 16:45 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, u znanstvenom području Humanističkih znanosti, znanstvenom polju: Filologija, znanstvenoj grani: Anglistika.

Ured Dekanice, 15.11.2017 14:13 Prilog   
 
  Nastupno predavanje Nataše Đurđević, prof.

Nastupno predavanje Nataše Đurđević, prof. pod naslovom "Fiber Properties" održat će se u četvrtak, 23. studenoga 2017. u 16:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, u znanstvenom području Humanističkih znanosti, znanstvenom polju: Filologija, znanstvenoj grani: Anglistika

Ured Dekanice, 15.11.2017 14:08 Prilog   
 
  Nastupno predavanje dr.sc. Ivane Lukice

Nastupno predavanje dr.sc. Ivane Lukice pod naslovom "Introduction to Dyeing and Printing" održat će se u četvrtak, 23. studenoga 2017. u 15:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, u znanstvenom području Humanističkih znanosti, znanstvenom polju: Filologija, znanstvenoj grani: Anglistika.

Ured Dekanice, 15.11.2017 12:13 Prilog   
 
  Zatvaranje Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2017./18. (2 krug)

Objavljen je novi rok za online prijave za 2. krug natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2017./18. (2 krug). Online prijave moguće su do četvrtka 16.11.2017.

Obavijest možete pronaći u sklopu teksta natječaja.

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 14.11.2017 15:02    
 
  Izložba studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta Petra Fabrisa, Kristijana Holečeka i Josipe Fostač u četvrtak 16. studenog 2017. u 18 sati u Knjižnici Tina Ujevića, Ulica grada Vukovara 14, Zagreb.

Izloženi radovi nastali su kao dio završnih radova studenata u sklopu kolegija "Crtanje i slikanje" pod mentorstvom doc. art. Helene Schultheis Edgeler.

Pozivnica se nalazi u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 14.11.2017 11:31 Prilog   
 
  Uspjeh na međunarodnoj izložbi inovacija i poslovnih planova Budi uzor/Inova

U sklopu PoC Public projekta (šifra PoC6_1_189) Diferencijalni toplinski konduktometar za tekstilne kompozite i odjeću konstruiran je, izrađen i umjeren toplinski konduktometar.

Od 9. do 11. 11. 2017. god. u Osijeku, u dvorani Gradski vrt održana je međunarodna izložba inovacija i poslovnih planova Budi uzor/Inova, na kojoj je konduktometar prvi puta predstavljen javnost. Predstavljeno je 550 izuma, a osim inovatora iz Hrvatske, sudjelovali su i izumitelji iz Kanade, SAD, Tajvana, Tajlanda, Egipta, Indonezije, Irana, Turske, Poljske, Rumunjske i brojnih drugih zemalja.

Izumu Višenamjenski diferencijalni toplinski konduktometar za tekstilne kompozite i odjeću dodijeljene su, od strane Međunarodnog ocjenjivačkog suda, sljedeće nagrade:

  1. Inova - Grand Prix 2. nagrada te
  2. Zlatna medalja

Čestitamo profesorima na osvojenom INOVA GRAND PRIX peharu i promociji TTF-a na međunarodnoj izložbi inovacija i poslovnih planova Budi uzor/Inova.

Doc.dr.sc. Katarina Nina Simončič, Prodekanica za znanstveno-istraživački rad, 13.11.2017 13:45 Prilog   Cijeli tekst
 
  Poziv na interaktivno predavanje "Vještine samoprezentacije u pisanoj formi"

Poštovane studentice, poštovani studenti, Sveučilište u Zagrebu Središnji ured za upravljanje kvalitetom Ured za studente organizira i poziva Vas na interaktivno predavanje "Vještine samoprezentacije u pisanoj formi".

Predavanjem će se dati kratki pregled pitanja iz područja:
  • logika i psihološki aspekti selekcijskog postupka te oblikovanja životopisa i motivacijskih pisama
  • primjeri i komentari studentskih životopisa, motivacijskih pisama i molbi
  • kratke simulacije selekcijskog intervjua

Više informacija o interaktivnom predavanju, terminima održavanja i prijavi nalaze se u prilogu.

Prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 13.11.2017 11:00 Prilog   
 
  Izložba studenata "Tekstilografija- kreacija osobnog uzorka"

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe radova studenata Akademije likovnih umjetnosti i Tekstilno-tehnološkog fakulteta pod nazivom "Tekstilografija - kreacija osobnog uzorka" u četvrtak 9. studenog 2017. u 19 sati u Galeriji Šira, Preradovićeva 13, Zagreb. Izložba je nastala kao rezultat radionica održanih na Grafičkom odsjeku ALU Zagreb pod mentorstvom izv. prof. art. Koraljke Kovač Dugandžić i red. prof. mr. art Siniše Reberskog.

Više o izložbi pogledajte u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 08.11.2017 12:42 Prilog   
 

   Stariji članci >>>

Strana 1 od 190

Print this page   
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

Centre for Development and Transfer of Textile and Clothing Technologies and Fashion Design
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Textile Science and Economy
 

TEDI
 

Textile Science Research Centre
 
 

RITEH d.o.o.
 

Croatian Academy of Engineering

8th Central European Conference
 
Editor: Željko Penava
Pages created by Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info