Sveučilište u Zagrebu
HR   
 
 
 
 
  TTF nagrađen za najbolje uređeni izložbeni prostor na 22. Smotri Sveučilišta u Zagrebu

22. Smotra Sveučilišta u Zagrebu održana je od 23. do 25. studenoga 2017. u Studentskom centru u Zagrebu s ciljem upoznavanja učenika završnih razreda srednjih škola, studenta i svih zainteresiranih o preddiplomskim, diplomskim i poslijediplomskim studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskome životu i uvjetima smještaja tijekom studiranja, opremljenosti pojedinih fakulteta, kreativnim mjestima za zapošljavanje u pojedinim strukama te o brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.

U okviru 22. Smotre Sveučilišta u Zagrebu predstavio se i Tekstilno-tehnološki fakultet.

PR TTF-a, 29.11.2017 14:38 Prilog   Cijeli tekst
 
  Poziv na sudjelovanje u radionici likovne kritike

Radionica likovne kritike "Kako pisati o suvremenoj umjetnosti i dizajnu", 6. prosinca 2017. u organizaciji Hrvatske sekcije AICA-e, ULUPUH-a i TTF galerije.

Voditeljica TTF galerije, 29.11.2017 09:41 Prilog   Cijeli tekst
 
  Natječaj Fonda za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata
Poštovane studentice, poštovani studenti,

Fond za stipendiranje hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata i djece hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija u školskoj odnosno akademskoj 2017./2018. godini.

Tekst Natječaja kao i obrasci za prijavu nalaze se na sljedećoj internetskoj poveznici: Ministarstvo hrvatskih branitelja Republike Hrvatske - Natječaj za dodjelu stipendija.

Ured Dekanice, 29.11.2017 09:22    
 
  Objavljena rang-lista za dodjelu državnih STEM stipendija

Ministarstvo znanosti i obrazovanja objavlilo je rang-liste za dodjelu državnih stipendija u STEM područjima znanosti za akademsku godinu 2017./2018. Pravo na stipendiju na Tekstilno-tehnološkom fakultetu ostvario je jedan student na prvoj godini te 63 studenata na višim godinama.

Studenti koji su ostvarili pravo na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti primili su obavijest o ostvarivanju prava na državnu STEM stipendiju preko adrese elektroničke pošte koja je evidentirana u sustavu AAI@EduHr.

doc.dr.sc. Katarina Nina Simončič, Prodekanica za znanstveno-istraživački rad, 28.11.2017 15:33    Cijeli tekst
 
  Prezentacija studijskog programa Dizajn obuće na Gospodarskom forumu Grada Preloga 2017

Na "Gospodarskom forumu Grada Preloga 2017." održanom 24. studenog 2017. u Prelogu prezentirani su radovi studenata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Studija u Varaždinu, smjera Dizajn obuće.

Odbor za odnose s javnošću, 28.11.2017 12:03 Prilog   Cijeli tekst
 
  Istraživanje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Dragi studenti,

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s međunarodnim timom znanstvenika iz Kanade, Australije i Izraela, a pod voditeljstvom dr. Belle Gavriel-Fried sa Sveučilišta u Tel Avivu, provodi istraživanje usmjereno na temu kockanja kod studentske populacije.

Pozivamo Vas da se odazovete pozivu, ispunite upitnik i tako doprinesete proširivanju znanja o ovom novom i neistraženom području. Također vas molimo da link na istraživanje proslijedite svojim kolegicama i kolegama!

Unaprijed hvala!
Poveznica: Online upitnik
Ured Dekanice, 28.11.2017 09:46    Cijeli tekst
 
  TTF-galerija – Poziv na otvaranje izložbe Gorana Kujundžića

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe Gorana Kujundžića pod nazivom Istkani crteži u utorak 28.11.2017. u 13h u TTF-galeriji , Prilaz b. Filipovića 28a, Zagreb.

Info o izložbi i fotografije radova nalaze se u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 27.11.2017 19:50 Prilog   
 
  OBAVEZNI SISTEMATSKI PREGLED ZA STUDENTE 1. GODINE

Sistematski pregled na 1.godini studija je dio Programa specifičnih preventivnih mjera za redovite studente i kao takav je obavezan uvjet upisa 3. semestra.
U slučaju nemogućnosti odazivanja na dodijeljeni termin obratiti se u ambulantu, osobno ili telefonski, radi promjene termina.

Na sistematski pregled obavezno ponijeti zdravstvenu iskaznicu i indeks.

Pregled se održava u Ambulanti za školsku i sveučilišnu medicinu – odjel Črnomerec, Prilaz baruna Filipovića 11 / I kat prema rasporedu iz priloga.

Radno vrijeme:
  • parni datumi – poslijepodne
  • neparni datumi – prijepodne
Telefon: 01 3707 029

Dr. Tirić Čihoratić

Studentska referada, 27.11.2017 12:30 Prilog   
 
  Nastupno predavanje dr.sc. Bosiljke Šaravanje

Nastupno predavanje dr.sc. Bosiljke Šaravanje pod naslovom "Iskrojavanje krojnih naslaga" koje je bilo zakazano za dan 8. studenog 2017. u 12:00 sati održat će se 6. prosinca 2017. u 12:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora jednog izvršitelja (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, u znanstvenom području Tehničkih znanosti, znanstvenom polju: Tekstilna tehnologija, znanstvenoj grana: Odjevna tehnologija.

Ured Dekanice, 22.11.2017 11:35    
 
  Nastupno predavanje dr.sc. Blaženke Brlobašić Šajatović

Nastupno predavanje dr.sc. Blaženke Brlobašić Šajatović pod naslovom "Polaganje krojnih slojeva u krojne naslage" koje je bilo zakazano za dan 8. studenog 2017. u 11:00 sati održat će se 6. prosinca 2017. u 11:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora jednog izvršitelja (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, u znanstvenom području Tehničkih znanosti, znanstvenom polju: Tekstilna tehnologija, znanstvenoj grana: Odjevna tehnologija

Ured Dekanice, 22.11.2017 11:31    
 

<<< Noviji članci   Stariji članci >>>

Strana 2 od 192

Print this page   
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

Centre for Development and Transfer of Textile and Clothing Technologies and Fashion Design
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Textile Science and Economy
 

TEDI
 

Textile Science Research Centre
 
 

RITEH d.o.o.
 

Croatian Academy of Engineering

8th Central European Conference
 
Editor: Željko Penava
Pages created by Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info