Sveučilište u Zagrebu
HR   
 
 
 
 
  SOLIDARNA - Poziv za volontiranje
Poštovane studentice, poštovani studenti,

SOLIDARNA je Zaklada za ljudska prava i solidarnost koja u ljudskopravaškom području djeluje od 2015. godine, a do sada iza sebe ima nekoliko uspješnih kampanja i zagovaračkih aktivnosti kao što su: Drugotna na sav glas!, Budimo dobri domaćini: podržimo mlade kreativce bez doma, Svako bolesno dijete ima pravo na šansu za život, , Nisi sama-ideš s nama!, te Fond Desa&Jerko Baković za stipendiranje siromašne djece. Cilj Solidarne je okupiti građane u solidarnosti sa svim sugrađanima i sugrađankama kojima su ljudska prava ugrožena, naročito ženska prava i pravo na zdravlje.

Poziv za volontiranje nalazi se u prilogu i na web stranicama Solidarne

Izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, prodekanica za nastavu, 19.09.2018 09:28 Prilog   
 
  Uspjeh Tekstilno-tehnološkog fakulteta na Sajmu inovacija u Kini

Student Damir Begić (diplomski studij Tekstilna tehnologija i inženjerstvo, smjer Odjevno inženjerstvo) i njegov mentor prof. dr. sc. Dubravko Rogale, osvojili su brončanu medalju na 10. Međunarodnom sajmu inovacija, te 3. Svjetskom inovacijskom forum (IEI &WIIF 2018) koji je održan u Foshanu, Narodna republika Kina, od 13. do 15. rujna 2018.
Prezentiran je inteligentni odjevni predmet za nadzor rada šumskih radnika, koji kolega Begić razvija u sklopu svog diplomskog rada.

Više na Uspjeh hrvatskih inovatora i autora sa Sveučilišta u Zagrebu na Sajmu inovacija u Kini

Čestitamo!
Odbor za odnose s javnošću, 18.09.2018 12:08    
 
  Obavijest kandidatima o provedbi razredbenog ispita za upis u I. godinu diplomskih studija u akademsku 2018./2019. godinu

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za upis studenata u I. godinu diplomskih studija u akademskoj godini 2018./2019., u okviru kojeg su objavljeni i uvjeti upisa na studijske programe Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Kompletan tekst natječaja dostupan je na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu.

Svi podaci o uvjetima upisa i provedbi razredbenog postupka dostupni su na mrežnoj stranici Tekstilno-tehnološkog fakulteta, pod izbornikom: Obrazovanje ⇒Upis novih studenata ⇒ Upisi u akademsku godinu 2018./2019. ⇒ Diplomski studij ⇒ dalje pratiti padajuće izbornike.

Prodekanica za nastavu: izv.prof.dr.sc. Anica Hursa Šajatović, 17.09.2018 18:12 Prilog   
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a, raspisuje

NATJEČAJ

  1. Za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste – stručni suradnik pravne struke, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu;
  2. Za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste – stručni suradnik, interni naziv: stručni suradnik u laboratoriju, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.
Kadrovska referada, 13.09.2018 18:16    Cijeli tekst
 
  Produžetak roka za prijavu ERASMUS+ natječaj za mobilnost osoblja ak. god. 2018./2019. - programske zemlje (KA103) - mobilnosti u svrhu PODUČAVANJA

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: Natječaji.

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 13.09.2018 11:14    
 
  Objavljen novi Pravilnik o dodjeli državnih stipendija u STEM područjima znanosti

U svrhu dodjele državnih stipendija u akademskoj godini 2018./2019., na temelju provedbe projekta „Dodjela državnih stipendija studentima u prioritetnim područjima (STEM)“ u sklopu Operativnoga programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014. - 2020.“, u Narodnim novinama broj 78/2018. objavljen je novi Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti.

Više na poveznici: Pravilnik o uvjetima i načinu ostvarivanja prava redovitih studenata na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti

Doc.dr.sc. Katarina Nina Simončič, Prodekanica za znanstveno-istraživački i umjetnički rad, 12.09.2018 11:39    
 
  Konačni rezultati za upis u I. godinu preddiplomskih sveučilišnih i preddiplomskih stručnih studija za akademsku 2018./2019. godinu u Zagrebu i Varaždinu – jesenski razredbeni rok

Nakon žalbenog roka održanog 7.9.2018. godine u Varaždinu i 10.9.2018. godine u Zagrebu, utvrđeni su konačni rezultati u jesenskom razredbenom postupku za studije i smjerove:

  1. preddiplomski sveučilišni studij: Tekstilni i modni dizajn (TMD) te
  2. preddiplomski stručni studij: Tekstilna, odjevna i obućarska tehnologija (TOOT), smjer: Dizajn obuće (DO)

Mole se kandidati da dobro pročitaju priloge (pogotovo prilog o upisima) koji je sastavni dio ove vijesti.

Prodekanica za nastavu: izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 11.09.2018 14:41 Prilog   
 
  Obavijest kandidatima o privremenim rezultatima za upis u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija za akademsku 2018./2019. godinu na Tekstilno-tehnološki fakultet u Zagrebu – jesenski razredbeni rok

Na temelju provjere sposobnosti likovnog izražavanja i kreativnosti u jesenskom razredbenom roku, održanom 5. i 6. rujna 2018. godine, za upis studenata u prvu godinu preddiplomskog sveučilišnog studija za akademsku 2018./2019. godinu u prilogu su utvrđeni privremeni rezultati za studij: Tekstilni i modni dizajn (TMD).

Konačni rezultati bit će objavljeni nakon žalbenog roka.

Prodekanica za nastavu: izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 07.09.2018 15:09 Prilog   
 
  Obavijest kandidatima o provedbi razredbenog postupka za upis na preddiplomski studij Tekstilni i modni dizajn (TMD) u akademsku godinu 2018./2019. – jesenski rok

Provedba provjere posebnih vještina i sposobnosti likovnog izražavanja u okviru jesenskog razradbenog postupka za upis u prvu godinu preddiplomskih studija održat će se 5. i 6. rujna 2018. god. s početkom u 9,00 sati na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb.
U prilogu se nalazi popis kandidata za dodatnu provjeru posebnih vještina i sposobnosti likovnog izražavanja, za upis na trogodišnji preddiplomski studij Tekstilni i modni dizajn (TMD).

Procedura provođenja razredbenog postupka i detaljne informacije o upisima novih studenata dostupne su na web stranici: Tekstilno-tehnološki fakultet - Provedba razredbenog postupka.

Mole se kandidati da pažljivo pročitaju prilog!

Prodekanica za nastavu: izv.prof.dr.sc. Anica Hursa Šajatović, 04.09.2018 17:49 Prilog   
 
  Obavijest kandidatima o privremenim rezultatima za upis u I. godinu preddiplomskog stručnog studija za akademsku 2018./2019. godinu na Tekstilno-tehnološki fakultet, smjer: Dizajn obuće (DO) – jesenski razredbeni rok

Na temelju provjere sposobnosti likovnog izražavanja i kreativnosti u jesenskom razredbenom roku, održanom 3.9.2018. godine, za upis studenata u prvu godinu preddiplomskog stručnog studija za akademsku 2018./2019. godinu utvrđeni su privremeni rezultati za studij: Tekstilna, odjevna i obućarska tehnologija (TOOT), smjer: Dizajn obuće (DO)

Prodekanica za nastavu: izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 04.09.2018 17:41 Prilog   
 

<<< Noviji članci   Stariji članci >>>

Strana 3 od 212

Print this page   
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

Centre for Development and Transfer of Textile and Clothing Technologies and Fashion Design
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Textile Science and Economy
 

TEDI
 

Textile Science Research Centre
 
 

RITEH d.o.o.
 

Croatian Academy of Engineering

8th Central European Conference
 
Editor: Željko Penava
Pages created by Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info