Faculty of Textile Technology
 

  Poziv na tribinu "Erasmus studies & placement offers at the Graduate School of Eng. Chemistry of Lille, France"

Pozivamo vas na tribinu pod naslovom "Erasmus studies & placement offers at the Graduate School of Eng. Chemistry of Lille, France" koju će održati gđa. Zahia Turpin , voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju na Graduate School of Engineering Chemistry of Lille , Francuska.

Tribina će se održati u srijedu, 22. studenog 2017. u 13:00 sati u predavaonici B-316 (Kotka) Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Prilaz baruna Filipovića 28a.

Poziv na tribinu nalazi se u prilogu.

Odbor za organizaciju tribina, 17.11.2017 20:42 Prilog   
 
  Obavezni i dodatni kriteriji za odabir kandidata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta u sklopu Natječaja za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug) i to za:

  1. odlaznu mobilnost prema strateškim partnerima
  2. prekograničnu mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu
  3. mobilnost doktorskih studenata Sveučilišta u Zagrebu
  4. najavu dolazne mobilnosti temeljem bilateralnih međusveučilišnih i međufakultetskih sporazuma i dolazne mobilnosti u svrhu sklapanja novih sporazuma i novih oblika suradnje

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 17.11.2017 15:11 Prilog   Cijeli tekst
 
  Nastupno predavanje Siniše Prekratića, prof.

Nastupno predavanje Siniše Prekratića, prof. pod naslovom "Cultivation and Properties of Cotton" održat će se u četvrtak, 23. studenoga 2017. u 16:45 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, u znanstvenom području Humanističkih znanosti, znanstvenom polju: Filologija, znanstvenoj grani: Anglistika.

Ured Dekanice, 15.11.2017 14:13 Prilog   
 
  Nastupno predavanje Nataše Đurđević, prof.

Nastupno predavanje Nataše Đurđević, prof. pod naslovom "Fiber Properties" održat će se u četvrtak, 23. studenoga 2017. u 16:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, u znanstvenom području Humanističkih znanosti, znanstvenom polju: Filologija, znanstvenoj grani: Anglistika

Ured Dekanice, 15.11.2017 14:08 Prilog   
 
  Nastupno predavanje dr.sc. Ivane Lukice

Nastupno predavanje dr.sc. Ivane Lukice pod naslovom "Introduction to Dyeing and Printing" održat će se u četvrtak, 23. studenoga 2017. u 15:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, u znanstvenom području Humanističkih znanosti, znanstvenom polju: Filologija, znanstvenoj grani: Anglistika.

Ured Dekanice, 15.11.2017 12:13 Prilog   
 
  Zatvaranje Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2017./18. (2 krug)

Objavljen je novi rok za online prijave za 2. krug natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ za akademsku godinu 2017./18. (2 krug). Online prijave moguće su do četvrtka 16.11.2017.

Obavijest možete pronaći u sklopu teksta natječaja.

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 14.11.2017 15:02    
 
  Izložba studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe studenata Tekstilno-tehnološkog fakulteta Petra Fabrisa, Kristijana Holečeka i Josipe Fostač u četvrtak 16. studenog 2017. u 18 sati u Knjižnici Tina Ujevića, Ulica grada Vukovara 14, Zagreb.

Izloženi radovi nastali su kao dio završnih radova studenata u sklopu kolegija "Crtanje i slikanje" pod mentorstvom doc. art. Helene Schultheis Edgeler.

Pozivnica se nalazi u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 14.11.2017 11:31 Prilog   
 
  Uspjeh na međunarodnoj izložbi inovacija i poslovnih planova Budi uzor/Inova

U sklopu PoC Public projekta (šifra PoC6_1_189) Diferencijalni toplinski konduktometar za tekstilne kompozite i odjeću konstruiran je, izrađen i umjeren toplinski konduktometar.

Od 9. do 11. 11. 2017. god. u Osijeku, u dvorani Gradski vrt održana je međunarodna izložba inovacija i poslovnih planova Budi uzor/Inova, na kojoj je konduktometar prvi puta predstavljen javnost. Predstavljeno je 550 izuma, a osim inovatora iz Hrvatske, sudjelovali su i izumitelji iz Kanade, SAD, Tajvana, Tajlanda, Egipta, Indonezije, Irana, Turske, Poljske, Rumunjske i brojnih drugih zemalja.

Izumu Višenamjenski diferencijalni toplinski konduktometar za tekstilne kompozite i odjeću dodijeljene su, od strane Međunarodnog ocjenjivačkog suda, sljedeće nagrade:

  1. Inova - Grand Prix 2. nagrada te
  2. Zlatna medalja

Čestitamo profesorima na osvojenom INOVA GRAND PRIX peharu i promociji TTF-a na međunarodnoj izložbi inovacija i poslovnih planova Budi uzor/Inova.

Doc.dr.sc. Katarina Nina Simončič, Prodekanica za znanstveno-istraživački rad, 13.11.2017 13:45 Prilog   Cijeli tekst
 
  Poziv na interaktivno predavanje "Vještine samoprezentacije u pisanoj formi"

Poštovane studentice, poštovani studenti, Sveučilište u Zagrebu Središnji ured za upravljanje kvalitetom Ured za studente organizira i poziva Vas na interaktivno predavanje "Vještine samoprezentacije u pisanoj formi".

Predavanjem će se dati kratki pregled pitanja iz područja:
  • logika i psihološki aspekti selekcijskog postupka te oblikovanja životopisa i motivacijskih pisama
  • primjeri i komentari studentskih životopisa, motivacijskih pisama i molbi
  • kratke simulacije selekcijskog intervjua

Više informacija o interaktivnom predavanju, terminima održavanja i prijavi nalaze se u prilogu.

Prodekanica za nastavu doc. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 13.11.2017 11:00 Prilog   
 
  Izložba studenata "Tekstilografija- kreacija osobnog uzorka"

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe radova studenata Akademije likovnih umjetnosti i Tekstilno-tehnološkog fakulteta pod nazivom "Tekstilografija - kreacija osobnog uzorka" u četvrtak 9. studenog 2017. u 19 sati u Galeriji Šira, Preradovićeva 13, Zagreb. Izložba je nastala kao rezultat radionica održanih na Grafičkom odsjeku ALU Zagreb pod mentorstvom izv. prof. art. Koraljke Kovač Dugandžić i red. prof. mr. art Siniše Reberskog.

Više o izložbi pogledajte u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 08.11.2017 12:42 Prilog