Sveučilište u Zagrebu
HR   
 
 
 
 
  Prezentacija studijskog programa Dizajn obuće na Gospodarskom forumu Grada Preloga 2017

Na "Gospodarskom forumu Grada Preloga 2017." održanom 24. studenog 2017. u Prelogu prezentirani su radovi studenata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Studija u Varaždinu, smjera Dizajn obuće.

Odbor za odnose s javnošću, 28.11.2017 12:03 Prilog   Cijeli tekst
 
  Istraživanje Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu
Dragi studenti,

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu u suradnji s međunarodnim timom znanstvenika iz Kanade, Australije i Izraela, a pod voditeljstvom dr. Belle Gavriel-Fried sa Sveučilišta u Tel Avivu, provodi istraživanje usmjereno na temu kockanja kod studentske populacije.

Pozivamo Vas da se odazovete pozivu, ispunite upitnik i tako doprinesete proširivanju znanja o ovom novom i neistraženom području. Također vas molimo da link na istraživanje proslijedite svojim kolegicama i kolegama!

Unaprijed hvala!
Poveznica: Online upitnik
Ured Dekanice, 28.11.2017 09:46    Cijeli tekst
 
  TTF-galerija – Poziv na otvaranje izložbe Gorana Kujundžića

Pozivamo Vas na otvaranje izložbe Gorana Kujundžića pod nazivom Istkani crteži u utorak 28.11.2017. u 13h u TTF-galeriji , Prilaz b. Filipovića 28a, Zagreb.

Info o izložbi i fotografije radova nalaze se u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 27.11.2017 19:50 Prilog   
 
  OBAVEZNI SISTEMATSKI PREGLED ZA STUDENTE 1. GODINE

Sistematski pregled na 1.godini studija je dio Programa specifičnih preventivnih mjera za redovite studente i kao takav je obavezan uvjet upisa 3. semestra.
U slučaju nemogućnosti odazivanja na dodijeljeni termin obratiti se u ambulantu, osobno ili telefonski, radi promjene termina.

Na sistematski pregled obavezno ponijeti zdravstvenu iskaznicu i indeks.

Pregled se održava u Ambulanti za školsku i sveučilišnu medicinu – odjel Črnomerec, Prilaz baruna Filipovića 11 / I kat prema rasporedu iz priloga.

Radno vrijeme:
  • parni datumi – poslijepodne
  • neparni datumi – prijepodne
Telefon: 01 3707 029

Dr. Tirić Čihoratić

Studentska referada, 27.11.2017 12:30 Prilog   
 
  Nastupno predavanje dr.sc. Bosiljke Šaravanje

Nastupno predavanje dr.sc. Bosiljke Šaravanje pod naslovom "Iskrojavanje krojnih naslaga" koje je bilo zakazano za dan 8. studenog 2017. u 12:00 sati održat će se 6. prosinca 2017. u 12:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora jednog izvršitelja (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, u znanstvenom području Tehničkih znanosti, znanstvenom polju: Tekstilna tehnologija, znanstvenoj grana: Odjevna tehnologija.

Ured Dekanice, 22.11.2017 11:35    
 
  Nastupno predavanje dr.sc. Blaženke Brlobašić Šajatović

Nastupno predavanje dr.sc. Blaženke Brlobašić Šajatović pod naslovom "Polaganje krojnih slojeva u krojne naslage" koje je bilo zakazano za dan 8. studenog 2017. u 11:00 sati održat će se 6. prosinca 2017. u 11:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora jednog izvršitelja (m/ž) u znanstveno-nastavno zvanje i na radno mjesto docenta, u znanstvenom području Tehničkih znanosti, znanstvenom polju: Tekstilna tehnologija, znanstvenoj grana: Odjevna tehnologija

Ured Dekanice, 22.11.2017 11:31    
 
  Poziv na tribinu "Erasmus studies & placement offers at the Graduate School of Eng. Chemistry of Lille, France"

Pozivamo vas na tribinu pod naslovom "Erasmus studies & placement offers at the Graduate School of Eng. Chemistry of Lille, France" koju će održati gđa. Zahia Turpin , voditeljica Ureda za međunarodnu suradnju na Graduate School of Engineering Chemistry of Lille , Francuska.

Tribina će se održati u srijedu, 22. studenog 2017. u 13:00 sati u predavaonici B-316 (Kotka) Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Prilaz baruna Filipovića 28a.

Poziv na tribinu nalazi se u prilogu.

Odbor za organizaciju tribina, 17.11.2017 20:42 Prilog   
 
  Obavezni i dodatni kriteriji za odabir kandidata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta u sklopu Natječaja za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je Natječaj za akademsku mobilnost u 2018. godini (prvi krug) i to za:

  1. odlaznu mobilnost prema strateškim partnerima
  2. prekograničnu mobilnost prema visokoškolskim ili znanstvenim ustanovama u cijelome svijetu
  3. mobilnost doktorskih studenata Sveučilišta u Zagrebu
  4. najavu dolazne mobilnosti temeljem bilateralnih međusveučilišnih i međufakultetskih sporazuma i dolazne mobilnosti u svrhu sklapanja novih sporazuma i novih oblika suradnje

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 17.11.2017 15:11 Prilog   Cijeli tekst
 
  Nastupno predavanje Siniše Prekratića, prof.

Nastupno predavanje Siniše Prekratića, prof. pod naslovom "Cultivation and Properties of Cotton" održat će se u četvrtak, 23. studenoga 2017. u 16:45 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, u znanstvenom području Humanističkih znanosti, znanstvenom polju: Filologija, znanstvenoj grani: Anglistika.

Ured Dekanice, 15.11.2017 14:13 Prilog   
 
  Nastupno predavanje Nataše Đurđević, prof.

Nastupno predavanje Nataše Đurđević, prof. pod naslovom "Fiber Properties" održat će se u četvrtak, 23. studenoga 2017. u 16:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, u predavaonici A-301, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb pred Stručnim povjerenstvom za davanje mišljenja o ispunjavanju uvjeta u postupku izbora u nastavno zvanje predavač, u znanstvenom području Humanističkih znanosti, znanstvenom polju: Filologija, znanstvenoj grani: Anglistika

Ured Dekanice, 15.11.2017 14:08 Prilog   
 

<<< Noviji članci   Stariji članci >>>

Strana 4 od 194

Print this page   
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

Centre for Development and Transfer of Textile and Clothing Technologies and Fashion Design
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Textile Science and Economy
 

TEDI
 

Textile Science Research Centre
 
 

RITEH d.o.o.
 

Croatian Academy of Engineering

8th Central European Conference
 
Editor: Željko Penava
Pages created by Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info