Tekstilno-tehnološki fakultet
 
Vijesti

  Inovacijski tim prof. dr. sc. Dubravka Rogalea nagrađen na KIDE 2018, Taiwan

Juro Živičnjak i njegov mentor prof. dr. sc. Dubravko Rogale, sudjelovali su na izložbi inovacija i dizajna Kaohsiung Inernational Invention & Design Expo (KIDE) u Kaohsiung, Taiwan. Na izložbi je sudjelovalo 1100 izlagača iz 20 država iz cijelog svijeta. Još jednom je nagrađena inovativnost prof. dr. sc. Rogalea i njegovog inovacijskog tima.

Za inovaciju triboelektričnog generatora za pohranu statičkog elektriciteta iz odjeće nagrađeni su srebrnom nagradom i posebnom nagradom.

Čestitamo!

Odbor za odnose s javnošću , 15.01.2019 14:22 Prilog   
 
  SISTEMATSKI PREGLED STUDENATA
Poštovani studenti,

pozivamo Vas na obvezni sistematski pregled koji će biti obavljen prema rasporedu u prilogu.
Pregled je obvezan za upis u drugu godinu studija, stoga Vas molimo da poštujete predviđeni termin pregleda.

Pregled se obavlja u DZ Črnomerec , Prilaz baruna Filipovića 11, Služba za školsku i adolescentnu medicinu / 1. kat. Ponijeti zdravstvenu iskaznicu.

Više u prilogu.

Studentska referada, 15.01.2019 11:09 Prilog   
 
  Tekstilna znanost i gospodarstvo 2019 Francusko-Hrvatski forum

U ime Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta pozivamo vas na 12. međunarodnu konferenciju Tekstilna znanost i gospodarstvo 2019 Francusko-Hrvatski forum. Konferencija se održava 23. i 24. siječnja 2019. godine na lokaciji Zagrebačkog inovacijskog centra i Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Glavna tema ovogodišnjeg TZG 2019 je "Trends and Future Directions in Textile Creativity, Innovation and Technology".
Pozivamo vas da sudjelujete u programu s ciljem dodatne promocije povezivanja znanosti i gospodarstva te uspostavljanja potencijalne suradnje.

Detaljnije informacije možete pronaći na web stranicama konferencije TZG 2019.

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite putem Registracijskog obrasca na poveznici: Registracijski obrazac

Predsjednik Organizacijskog odbora TZG 2019 izv.prof.dr.sc. Ivan Novak, 14.01.2019 13:14 Prilog   
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića, 28a, raspisuje

NATJEČAJ

za izbor:

  1. jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u umjetničko-nastavnom zvanju izvanredni profesor, u umjetničkom području, polje: likovne umjetnosti, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom.
    Prednost imaju pristupnici/e s iskustvom u obrazovanju tekstilnih i modnih dizajnera.
  2. jednog izvršitelja (m/ž) u umjetničko-nastavnom zvanju docenta, naslovno zvanje, u umjetničkom području, polje dizajn.
  3. jednog izvršitelja (m/ž) u umjetničko-nastavnom zvanju docenta, naslovno zvanje, u umjetničkom području, polje likovna umjetnost.
    Prednost imaju pristupnici/e koji imaju formalno obrazovanje iz područja tekstilnog i modnog dizajna.
  4. jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u suradničko zvanje asistent (doktorand na HRZZ-UIP projektu), na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom u trajanju od 4 godine, u okviru „Uspostavnog istraživačkog projekta" financiranog od Hrvatske zaklade za znanost, UIP-2017-05-8780 Bolničke zaštitne tekstilije.
  5. jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u suradničko zvanje asistent (doktorand na HRZZ-IP projektu), na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom u trajanju od 4 godine, u okviru „Istraživačkog projekta" financiranog od Hrvatske zaklade za znanost, IP-2018-01-6363 Razvoj i toplinska svojstva inteligentne odjeće.
Kadrovska referada, 14.01.2019 11:49    Cijeli tekst
 
  Mobilnost u okviru programa ERASMUS+, CEEPUS i dr.

U četvrtak, 17. siječnja 2019. u 12:00 sati u predavaonici B-316, na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb u organizaciji Ureda za međunarodnu suradnju TTF-a, održati će se Tribina Mobilnost u okviru programa ERASMUS+, CEEPUS i dr.. Na tribini će biti govora o mogućnostima mobilnosti za studente i djelatnike Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Uz članove IRO TTF-a, na tribini će govoriti predsjednik Erasmus Student Network (ESN) Zagreb Filip Cirkvenčić i Ana Gakić te student Luka Savić koji će prenijeti svoja iskustva za vrijeme mobilnosti u UK.

Ured za međunarodnu suradnju, 11.01.2019 13:59 Prilog   
 
  Projekt ReCy Moda - besplatne kreativne radionice i radionice iz poduzetništva za studente

Projekt ReCy Moda, Udruge za kreativni socijalni rad u partnerstvu sa Tekstilno-tehnološkim fakultetom, započinje sa besplatnim radionicama namijenjenim studentima koji se obrazuju u području dizajna tekstila i odjeće te učenicima srednje škole za modu i dizajn. Radionice će se održavati u prostorima Udruge, Lopatinečka 17, Zagreb, od veljače do studenog 2019. godine. Uz praktične kreativne aktivnosti (za koje je osiguran materijal i stručno vodstvo) provodit će se i ciklus radionica iz poduzetništva. Zbog ograničenog broja polaznika prijave se primaju do kraja siječnja, putem e-maila recymoda@gmail.com , telefona (01 55 32 966; 091 605 0938) ili društvenih mreža Udruge.

Prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju, doc.dr.sc. Ivana Schwarz, 11.01.2019 09:33 Prilog   
 
  Natječaj Rotaract kluba Zagreb Kaptol

Rotaract klub Zagreb Kaptol poziva sve kreativne mlade modne dizajnere koju pokreću svoj brand ili ga već imaju da se prijave na humanitarnu modnu reviju FASHION&COMPASSION na kojoj će moći predstaviti svoje kolekcije. Revija će se održati 7. svibnja 2019. u Galeriji Klovićevi dvori, Jezuitski trg 4, Zagreb.

Prijave se primaju do 1. veljače 2019., a sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: rotaract@rotary-kaptol.hr

Odbor za odnose s javnošću , 10.01.2019 13:43    
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a, raspisuje

NATJEČAJ

za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste – stručni suradnik pravne struke, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu.

Kadrovska referada, 10.01.2019 10:59    Cijeli tekst
 
  Dodjela nagrade za najbolji e-kolegij za akademsku godinu 2017./2018. na Tekstilno tehnološkom fakultetu

Nagrada za najbolji e-kolegij dodjeljuje se nastavniku/nastavnicima i suradnicima koji su pripremili e-kolegij. Nagrada za najbolji e-kolegij dodjeljuje se za najbolje kolegije u kojima se tehnologija rabi na najbolji način u procesu obrazovanja u tehnološkom, pedagoškom i didaktičkom smislu.

Prijave se primaju do petka, 18. siječnja 2019. godine, do 12,00 sati u pisarnicu Fakulteta u papirnatom i elektroničkom obliku (CD).

Nagrada za najbolji e-kolegij će se dodijeliti autorima prilikom obilježavanja Dana Fakulteta 25.01.2019. godine.
Više informacija možete saznati u prilogu.

Ured Dekanice, 08.01.2019 13:54 Prilog   
 
  Poziv na tribinu "Upoznaj svoja prava"

Pozivamo vas na tribinu "Upoznaj svoja prava" koju će održati Barbara Šimić, studentska pravobraniteljica Sveučilišta u Zagrebu.

Tribina će se održati u četvrtak, 10. siječnja 2019. u 12:00 sati na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb, u predavaonici B-316.

Odbor za organizaciju tribina, 07.01.2019 13:12 Prilog