Sveučilište u Zagrebu
HR   
 
 
 
 
  Upisi studenata u 1. godinu sveučilišnih i stručnih preddiplomskih studija u akademskoj godini 2019./2020.

Upisi u prvu godinu preddiplomskih studijskih programa na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu provodit će se u srpanjskom upisnom roku od 17. do 19 . srpnja 2019. godine i to za sljedeće studijske programe:

1. Tekstilna tehnologija i inženjerstvo - TTI (smjerovi: Odjevno inženjerstvo, Projektiranje i menadžment tekstila, Tekstilna kemija, materijali i ekologija), preddiplomski sveučilišni studij, trajanje 3 godine (Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a)

2. Tekstilna tehnologija i inženjerstvo – TTI, smjer: IDTO (Industrijski dizajn tekstila i odjeće), preddiplomski sveučilišni studij, trajanje 3 godine (Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a)

3. Tekstilni i modni dizajn – TMD (smjerovi: Modni dizajn i Dizajn tekstila), preddiplomski sveučilišni studij, trajanje 3 godine (Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a)

4. Tekstilna odjevna i obućarska tehnologija – TOOT (smjerovi: Tekstilna tehnologija – kemijska ili – mehanička, Odjevna tehnologija i Obućarska tehnologija), preddiplomski stručni studij, trajanje 3 godine (Varaždin, Hallerova aleja 6a)

5. Tekstilna odjevna i obućarska tehnologija – TOOT, smjer: DO (Dizajn obuće), preddiplomski stručni studij, trajanje 3 godine (Varaždin, Hallerova aleja 6a)

Studentska referada, 22.05.2019 14:55 Prilog   Cijeli tekst
 
  Poziv: Predstavljanje Akademije za poduzetništvo Pučkog otvorenog učilišta Varaždin

Dana, 24.05.2019. godine (petak) u 15.30 sati na Tekstilno – tehnološkom fakultetu, Preddiplomskom stručnom studiju u Varaždinu, Hallerova aleja 6a održati će se predstavljanje Akademije za poduzetništvo Pučkog otvorenog učilišta Varaždin od strane prof. Lane Velimirović Vukalović, ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Varaždin.
Pozivaju se svi zainteresirani studenti za sudjelovanje na ovom zanimljivom događaju.

Uredništvo, 22.05.2019 14:55    
 
  Natječaj za studente

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet i Tekstilpromet d.d. raspisuju Natječaj za izradu raporta uzorka za posteljinu za brend DOMO Tekstilprometa d.d. Studenti zainteresirani za sudjelovanje u Natječaju trebaju dana 23. svibnja 2019. godine u 11 sati u predavaonici B-304 na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu prisustvovati prezentaciji Natječaja koju će održati djelatnici Tekstilprometa d.d. s ciljem upoznavanja studenata s glavnim smjernicama za izradu raporta uzorka za posteljinu za brend DOMO Tekstilprometa d.d.
Cjelovit tekst Natječaja i obrazac Privole nalaze se u Prilogu.

Uredništvo, 21.05.2019 09:50 Prilog   
 
  Tekstilno-tehnološki fakultet suorganizator je tematskog tjedna „Kemija mode“

U sklopu projekta 'Kemija svuda oko nas', Studentska sekcija HDKI-ja i Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet organiziraju tematski tjedan 'Kemija mode' kojemu je cilj prikazati povezanost kemije i mode kroz pametne materijale, tehnike koje se koriste u razvoju novih, inovativnih materijala.
Tim povodom će se na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije (Marulićev trg 19/20, Zagreb) održati različite zanimljive aktivnosti:

Odbor za odnose s javnošću , 20.05.2019 08:35 Prilog   Cijeli tekst
 
  Zapisnik o prethodnim rezultatima Izbora za predstavnika zaposlenika za člana Fakultetskog vijeća
Temeljem članka 9. stavka 4. točke 8. Izborni odbor objavljuje Zapisnik o prethodnim rezultatima Izbora za predstavnika zaposlenika za člana Fakultetskog vijeća Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Navedeni Zapisnik nalazi se u privitku.
Izborni odbor, 16.05.2019 13:36 Prilog   
 
  Zapisnik biračkog odbora
Temeljem članka 10. stavka 3. Pravilnika o postupku izbora radničkog vijeća, Birački odbor objavljuje Zapisnik Biračkog odbora. Zapisnik Biračkog odbora nalazi se u prilogu.
Birački odbor, 16.05.2019 12:52 Prilog   
 
  Stipendije japanske Vlade

Veleposlanstvo Japana raspisalo je u ime japanskog Ministarstva obrazovanja, kulture, sporta, znanosti i tehnologije (MEXT) natječaj za dodjelu stipendija za preddiplomski i diplomski (istraživački) studij, te stipendije za stručne studije na visokim školama u Japanu. Stipendije se dodjeljuju za početak studija u Japanu u akademskoj godini 2020-2021.

Rok za predaju prijava je sredina lipnja, a datumi testiranja u veleposlanstvu (pismeno testiranje i intervju) očekuje se krajem lipnja ili početkom srpnja. Točni će se datumi objaviti naknadno na stranicama veleposlanstva.

Uredništvo, 16.05.2019 11:52    Cijeli tekst
 
  Održan DIPMOD_5

U ponedjeljak 6. svibnja 2019. u Francuskom paviljonu održan je DIPMOD_5, manifestacija koja predstavlja finalni korak studiranja na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, a na kojoj mladi neafirmirani dizajneri javnosti pokazuju svoj rad.
Revija je organizirana pod mentorstvom izv. prof. mr. art. Jasminke Končić, a diplomanti koji su predstavili svoje radove su Filip Čančer, Mina Dobrić i Tena Zovak, dok su kao gosti izlagali Matija Čop, Ivana Janjić i Mia Kovač.

Odbor za odnose s javnošću , 14.05.2019 10:50    Cijeli tekst
 
  1. krug Natječaja za mobilnost studenata u svrhu stručne prakse Erasmus+ (KA103) za akademsku godinu 2019./20.

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: 1. krug natječaja za mobilnost studenata.

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 13.05.2019 16:58    
 
  Premijera futurističkog dokumentarno-igranog filma "Pogled u budućnost 2068."

U utorak 14. svibnja 2019. U CineStar kinu Branimir centra održat će se premijera futurističkog dokumentarno-igranog filma "Pogled u budućnost 2068.". Kostime za film osmislili su studenti druge godine diplomskog studija kostimografija Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta pod mentorstvom doc. dr. art. Ivane Bakal i Marina Sovara, ak.slik.graf, uz suradnicu Đurđicu Kocijančić, dipl. ing. i asistenticu Sanju Jakupec, mag.ing.des.tex. U dokumentarnom dijelu filma znanstvenici govore o tome kakav bi život mogao biti 2068.

Odbor za odnose s javnošću , 13.05.2019 14:33 Prilog   Cijeli tekst
 

   Stariji članci >>>

Strana 1 od 233

Print this page   
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

Centre for Development and Transfer of Textile and Clothing Technologies and Fashion Design
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Textile Science and Economy
 

TEDI
 

Textile Science Research Centre
 
 

RITEH d.o.o.
 

Croatian Academy of Engineering

8th Central European Conference
 
Editor: Željko Penava
Pages created by Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info