Sveučilište u Zagrebu
HR   
 
 
 
 
  Tribina
U sklopu tribine: "Inovacije i transfer tehnologije - poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske" Sveučilište u Zagrebu u suorganizaciji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom organizira tribinu pod nazivom Inovacije u tekstilnoj industriji koja će se održati 20. lipnja 2018. u 11h u Auli Sveučilišta u Zagrebu.
Prof.dr.sc. Sandra Bischof, dekanica, 19.06.2018 14:52 Prilog   
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet raspisuje

NATJEČAJ

  1. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju redoviti profesor – prvi izbor , u znanstvenom području društvenih znanosti, znanstvenom polju sociologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu;
  2. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju redoviti profesor – prvi izbor u znanstvenom području tehničkih znanosti, znanstvenom polju tekstilna tehnologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu, u Zavodu za materijale, vlakna i ispitivanje tekstila;
  3. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na  radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju izvanredni profesor u znanstvenom području tehničkih znanosti, znanstvenom polju tekstilna tehnologija, na neodređeno vrijeme, u punom radnom vremenu;
  4. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na razvojno radno mjesto I. vrste u znanstveno-nastavnom zvanju docent , u znanstvenom području prirodnih znanosti, znanstvenom polju matematika, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom, u Zavodu za prirodne temeljne i tehničke znanosti.
Kadrovska referada, 19.06.2018 14:41    Cijeli tekst
 
  Potpisan Sporazum o partnerstvu na projektu "Zajedno ka održivom socijalnom dijalogu" - ZAKOS
Dekanica Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta je dana 14.06.2018. godine, u službenim prostorijama Varaždinske županije u Varaždinu, potpisala Sporazum o partnerstvu na projektu  "Zajedno ka održivom socijalnom dijalogu"  - ZAKOS na kojem je Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet jedan od partnera.
Ured dekanice, 19.06.2018 14:26 Prilog   Cijeli tekst
 
  Održan okrugli stol "Potreba za obrazovanjem u sektoru tekstil/koža/odjeća/obuća u sjeverozapadnoj Hrvatskoj"

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet u suradnji s Gradom Varaždinom i Varaždinskom županijom organizirali su 13. lipnja 2018. u Varaždinu Okrugli stol: Potreba za obrazovanjem u sektoru tekstil/odjeća/koža/obuća u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj.


Više informacija o događaju: Kako odgovoriti na nove izazove u tekstilnom sektoru

Dekanica: prof. dr. sc. Sandra Bischof, 17.06.2018 16:34 Prilog   
 
  Međufakultetska suradnja ADU i TTF-a

U sklopu međufakultetske suradnje Sveučilišta u Zagrebu Akademije dramske umjetnosti i Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, studenti druge godine Diplomskog studija kostimografije pod mentorstvom doc. dr. art. Ivane Bakal, osmislili su kostime za šest javnih dramskih izvedbi glumačkih ispita.

Raspored izvedbi pogledajte u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 15.06.2018 11:21 Prilog   
 
  Manifestacija Tesla&friends

Udruga Nikola Tesla – genij za budućnost devetu godinu zaredom organizira trodnevnu manifestaciju Tesla&friends kojom će se obilježiti 162. obljetnica rođenja Nikole Tesle i peti Dan Nikole Tesle – dan znanosti, tehnologije i inovacija u Republici Hrvatskoj. Ovogodišnja manifestacija održat će se od 9. do 11. srpnja 2018., a započet će projekcijom lika Nikole Tesle na zagrebačkim fontanama ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Sva događanja, osim svečanog programa u Hotelu Esplanade (ulaz uz pozivnicu) otvorena su i besplatna za građane.

Program i info o manifestaciji nalaze se u prilogu.
Odbor za odnose s javnošću, 15.06.2018 10:11 Prilog   
 
  NATJEČAJ

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a, raspisuje

NATJEČAJ

  1. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na razvojno radno mjesto u znanstveno-nastavnom zvanju docent u znanstvenom području: Tehničkih znanosti, znanstveno polje: Tekstilna tehnologija, na neodređeno vrijeme, s punim radnim vremenom, u Zavodu za odjevnu tehnologiju
  2. za izbor jednog izvršitelja (m/ž) u suradničko zvanje asistent, naslovno zvanje u području: Tehničkih znanosti, znanstveno polje: Tekstilna tehnologija u Zavodu za dizajn tekstila i odjeće
Kadrovska referada, 14.06.2018 13:31    Cijeli tekst
 
  Objavljen natječaj za studentsku razmjenu na Nacionalnom Sveučilištu u Singapuru za ljetni semester ak.god. 2018./2019.

U sklopu bilateralne međusveučilišne suradnje objavljen je natječaj za studentsku razmjenu na Nacionalnom Sveučilištu u Singapuru za ljetni semestar ak. god. 2018./2019.
Više o natječaju na poveznici: Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u ak. god. 2018.-2019. (5. dio)

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 14.06.2018 11:30    
 
  Objavljen natječaj za studentsku razmjenu na Indiana University of Pennsylvania za ljetni semester ak.god. 2018./2019.

U sklopu bilateralne međusveučilišne suradnje objavljen je natječaj za studentsku razmjenu na Indiana University of Pennsylvania za ljetni semestar ak. god. 2018./2019.
Više o natječaju na poveznici: Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u ak. god. 2018.-2019. (6. dio)

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 13.06.2018 16:02    
 
  Ivani Mrčeli dodijeljena nagrada na Sedmom hrvatskom biennalu ilustracije

Na Sedmom hrvatskom biennalu ilustracije (12.06. – 22.07.2018.), između osamdesetak ilustratora/ica, posebnim priznanjem za rad nagrađena je vanjska suradnica Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta asistentica Ivana Mrčela.
Hrvatski biennale ilustracije je međunarodna manifestacija posvećena suvremenoj ilustraciji koja se u Galeriji Klovićevi dvori održava od 2006. godine. Ove godine zabilježene su prijave ilustratora/ica iz Australije, Bugarske, Češke, Irana, Italije, Slovenije i Srbije čiji su radovi dali individualne odgovore na grad kao zadanu temu - Grad u ilustraciji.

Čestitamo!
Odbor za odnose s javnošću , 13.06.2018 13:10    
 

   Stariji članci >>>

Strana 1 od 206

Print this page   
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

Centre for Development and Transfer of Textile and Clothing Technologies and Fashion Design
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Textile Science and Economy
 

TEDI
 

Textile Science Research Centre
 
 

RITEH d.o.o.
 

Croatian Academy of Engineering

8th Central European Conference
 
Editor: Željko Penava
Pages created by Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info