Sveučilište u Zagrebu
EN   
 
 Studomat - upute
Studomat
http://www.isvu.hr/javno/hr/index.shtml
 ISVU Ispiti - Česta pitanja
 
 Kalendar nastave
 2019./2020.
 
Nastavnički portal
e-učenje
Merlin nova inačica (2018/2019)
Merlin stara inačica (2017/2018)
 
    TTF Facebook
   TTF YouTube
 webmail
 racunala.ttf.hr
 osobne stranice
 članci / vijesti
 
 
RSS feed Srca
RSS feed Sveučilišnog računskog centra

Olakšan pristup podacima o AAI@EduHr elektroničkom identitetu

Srce je putem novog web-sjedišta krajnjim korisnicima sustava AAI@EduHr omogućilo uvid u podatke vezane uz njihov elektronički identitet i način njegovog korištenja, kao i primanje potrebnih obavijesti.Potpuno novi tečaj "Uvod u Linux"

Imate li želju ili potrebu upoznati se s operacijskim sustavom Linux, novi tečaj "Uvod u Linux" mogao bi biti odličan odabir za vas.U Dabru implementirana podrška za pohranu i prikaz novog digitalnog objekta

U repozitorijima u Dabru implementirana je podrška za pohranu i prikaz digitalnog objekta Obrazovni sadržaj.Projekt HR-ZOO predstavljen upravama partnerskih sveučilišta i njihovih sastavnica

Tijekom lipnja i srpnja 2019. godine, Srce je predstavilo projekt Hrvatski znanstveni i obrazovni oblak (HR-ZOO) na sjednicama Senata partnerskih sveučilišta na projektu.Ljetno radno vrijeme Helpdeska

U razdoblju od 20. srpnja do 18. kolovoza 2019. Helpdesk Srca radit će radnim danom od 8 do 16 sati.Tekstilno-tehnološki fakultet
Prilaz baruna Filipovića 28a
10000 ZAGREB
Tel: 01/ 3712 500
Fax: 01/ 3712 599
E-mail: fakultet@ttf.hr
 


 
Mogućnosti na webu TTF-a
 
 
 • Pretraživač osoba zaposlenih na TTF-u
  Izborom 'Nastavnici i suradnici' iz glavnog izbornika otvara se pretraživač zaposlenih na TTF-u. To je ustvari adresar u kojem ćete naći podatke kao što su broj telefona, E-mail, kolegije osobe, vrijeme konzultacija, link na osobnu stranicu… Može se pretraživati po imenu, prezimenu, zvanju, tituli, funkciji, broju sobe i broju telefona. Rezultati su sortirani abecednim redom po prezimenu.

 • Osobne stranice
  Svaki zaposlenik fakulteta može imati svoju osobnu stranicu. Primjer osobne stranice pogledajte ovdje. Upute za uređivanje osobne stranice se nalaze ovdje.
  Kroz osobne stranice se mijenjaju i podaci koji se vide u pretraživaču zaposlenika. Dakle, podatke koji se prikazuju u pretraživaču možete sami urediti. Možete se i uključiti na mailing liste ukoliko želite primati obavijesti preko E-maila. Popis osoba po mailing listama možete naći ovdje, a članak o listama iz vijesti čitajte ovdje.

 • racunala.ttf.hr
  To je stranica posvećena uglavnom računalima na TTF-u. Tamo ćete naći korisne programe, vijesti koje su vezane uz računala, upute i savjete.

 • webmail.ttf.hr
  Webmail je web sučelje za pisanje i pregledavanje E-maila. Kroz webmail možete provjeriti svoju poštu (@ttf.hr adresa) s bilo kojeg računala koje je spojeno na Internet. Nije potrebno ništa podešavati već samo znati svoje korisničko ime i lozinku za čitanje E-maila. Može se postaviti i preusmjeravanje poruka. Dakle, umjesto programa kao što su Outlook Express ili kada niste u blizini svog računala, za čitanje i slanje E-maila koristite webmail.


 • Vijesti / članci
  Na web stranicama fakulteta postoji mogućnost objavljivanja vijesti na razini pojedinog kolegija. Svaki kolegij može imati svoje vijesti (članke/informacije).
  Svaki kolegij može imati dvije kategorije članaka: Vijesti i Info.
  Kategorija vijesti je namijenjena kao oglasna ploča. Dakle, za rezultate ispita, obavijesti, nešto što je prolazno tj. aktualno neko vrijeme. Ovdje bi se trebali naći svi materijali koji se nalaze na zidnim oglasnim pločama.
  Kategorija info je namijenjena za sadržaje kao što su nastavni materijali, datumi ispitnih rokova, razne informacije o kolegiju i ostale informacije koje su uvijek aktualne. Svaki kolegij bi ovdje trebao imati barem raspored ispitnih rokova. Pogledajte primjer.

 • Forum
  Forum je namijenjen prvenstveno studentima TTF-a u svrhu razmjene informacija, komunikacije i zabave.

 • Knjižnica
  Na stranicama knjižnice je moguće pretraživati bazu knjiga i časopisa prema željenim ključnim riječima.
 
Ispis stranice   
 
 
Centar za razvoj i transfer tekstilnih i odjevnih tehnologija i modni dizajn
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Tekstilna znanost i gospodarstvo
 

TEDI
 

Upravljanje kvalitetom
 

Cjeloživotno obrazovanje
 

CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

International Relations Office - Ured za međunarodnu suradnju
 

Hrvatska udruga bivših studenata i prijatelja Tekstilno-tehnološkog fakulteta
 

Internacionalizacija doktorskog studija Tekstilna znanost i tehnologija
 

IP-2018-01-6363 Development and thermal properties of intelligent clothing
 

Textile Science Research Centre
 

Servis tekstilnih europskih projekata
 

Hrvatska akademija tehničkih znanosti
 
urednik: Željko Penava
stranice izradio: Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info