Service for Textile European Projects
     Faculty of Textile Technology, University of Zagreb
Servis Tekstilnih Europskih Projekata
    Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Vijesti
 

  1. sastanak Znanstvenog odbora

1. sastanak Znanstvenog odbora

1. sastanak Znanstvenog odbora Tekstilno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je 18. lipnja 2007. godine s početkom u 9.00 sati u predavaonici B-102. Sastanak je otvorio Prodekan za znanost, međunarodnu i međufakultetsku suradnju, Prof. D. Katović, ukratko se osvrnuvši na sadašnje stanje znanstvenih projekata. Prof. Katović je naglasio nužnost podnošenja projektnih prijava iz područja dizajna i njihovom povezivanju sa znanstvenim projektima iz područja tekstilnih tehnologija.

Prezentaciju pod naslovom: STEP i znanstveno-istraživački rad na TTF-u, održala je dr. sc. Sandra Bischof Vukušić, koordinator STEP-a. Prezentaciju možete naći u rubrici STEP/Prezentacije.

Nakon prezentacije održana je rasprava, s koje iznosimo slijedeće zaključke:
  • potrebno je veće uključivanje djelatnika TTF-a u znanstveni rad (nacionalne, tehnologijske i ostale projekte u HR) u koje moraju biti uključeni svi znansveno-nastavni, ali i umjetničko-nastavni djelatnici.
  • na TTF-u je neophodno organizirati sustav potpore – prvenstveno administrativne i financijske potpore (edukacija akademskog, ali i administrativnog osoblja)
  • potrebno je aktivnije uključivanje većeg broja znanstvenika u EU projekte (prijedlog: sa svakog projekta potrebno je educirati barem jednog znanstvenika)
U Zagrebu, 18.06.2007.

Prodekan za znanost, međunarodnu i međufakultetsku suradnju:
Dr. sc.Drago Katović, red. prof.

Koordinator STEP-a:
Dr. sc. Sandra Bischof Vukušić, izv. prof.
 
Dr. sc. Sandra Bischof Vukušić, izv. prof., 27.06.2007 12:22
 

<<< Povratak