Service for Textile European Projects
     Faculty of Textile Technology, University of Zagreb
Servis Tekstilnih Europskih Projekata
    Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu

Vijesti
 

  Radionica o Sedmom okvirnom programu EU (FP7)
Dragi znanstveni novaci!

pozivam Vas na radionicu o Sedmom okvirnom programu EU (FP7) u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu, Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa i Hrvatskog instituta za tehnologiju. Radionica će se održati 13. prosinca 2007., u prostorijama Sveučilišta u Zagrebu, na lokaciji Zvonimirova 8 (prizemlje) i namijenjena je u prvom redu znanstvenim novacima.

Radionica će obuhvaćati opće informacije o Sedmom okvirnom programu, pravila sudjelovanja, program "Health", financijska pitanja, a također će biti predstavljeni program "Ljudi" (mobilnost), program "Ideje" i program "Capacities". Predavanje će biti na hrvatskom jeziku od strane nacionalnih kontakt osoba za FP7, sudionika u FP7 projektu, te kontakt osobe na zagrebačkom Sveučilištu zadužene za međunarodne projekte.

U privitku su program i prijavnica za radionicu te Vas molim da se prijavite sami, a meni javite da ste bili za STEP arhivu. Radionica je vrlo dobro organizirana i svakako preporučam da se u što većoj mjeri odazovete, bez obzira što je radionica namijenjena prvenstveno znanstvenim novacima iz biomedicinskih i prirodnih znanosti. Radionica je besplatna!

Rok za prijavu je 11. prosinca 2007.

  Prilog:
  Prijavni_obrazac_2007_12_13.pdf
  Program_radionice_2007_12_13.pdf

 
Dr. sc. Sandra Bischof Vukušić, izv. prof., 01.12.2007 04:06
 

<<< Povratak