hr_flag
 
 
en_flag

Dr.sc. Željko Penava, docent

SVEUČILIŠTE U ZAGREBU, TEKSTILNO TEHNOLOŠKI FAKULTET

Principi privatnosti

Na ovoj stranici dr.sc.Željko Penava predstavlja pravila privatnosti koje u odnosu na posjetioce svojih stranica u potpunosti poštuje. Dr.sc. Željko Penava je svjestan prava privatnosti te strogo poštuje Vaše vlastito pravo na privatnost.

Općenito, posjetilac se ne mora registrirati ili dati bilo koje osobne identifikacijske podatke kako bi koristio ove stranice. Nije korištena niti jedna pozadinska softverska ili hardverska tehnika kojom bi se dobila e-mail adresa posjetitelja ili drugi osobni identifikacijski podaci.

Na stranicama se prikuplja samo identifikacijske osobne podatke koje korisnik dobrovoljno pruža. Posjetitelj može odabrati da pošalje svoje kontakt podatke. Ukoliko korisnik pruži ovakvu vrstu identifikacijskih podataka, koristiće ih se isključivo u svrhu za koju su pruženi i podaci će se čuvati u skladu s Zakonom. Korisnik može u bilo koje vrijeme opozvati svoj pristanak za posjedovanje njegovih osobnih podataka; Dr.sc.Željko Penava će poduzeti sve potrebne mjere kako bi osigurao da se zahtjev odmah provede. Naglašavam da koristim sigurnu tehnologiju i programe zaštite privatnosti kako bi u bilo koje vrijeme vaši podaci na našim serverima bili sigurni.

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica slobodno se obratite dr.sc. Željku Penavi na mail zpenava[at]ttf.hr.


Zagreb, 20.travnja 2009.


Dr.sc. Željko Penava v.r.


Dizajnirao i programirao Željko Penava | Principi privatnosti | Uvjeti korištenja