unizg Pretraga

Dan Sveučilišta u Zagrebu

Povodom obilježavanja Dana Sveučilišta u Zagrebu rektor prof. dr. sc. Damir Boras uputio je pismo studentima i zaposlenicima Sveučilišta u Zagrebu.

Posebna čestitka upućena je ovogodišnjim stjecateljima počasnoga zvanja professor emeritus, dobitnicima počasne medalje, dobitnicima nagrada i posebnih priznanja, te spomen-medalja profesorima Sveučilišta u Zagrebu umirovljenima u akademskoj godini 2019./2020. Detalji o nagrađenima mogu se pronaći na poveznici:

www.unizg.hr/nc/vijest/article/dan-sveucilista-u-zagrebu-obiljezava-se-virtualnom-izlozbom-sveuciliste-jucer-danas-su/

Među nagrađenima je i studentica Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta Karmen Polović za izradu kostimografije u zajedničkoj realizaciji opere A Mad King Idomeneo kompozitora W. A. Mozarta, A. Campre i P. M. Davisa izvedenu u crkvi Eglise Pasquart, Biel, Švicarska (mentorice doc. art. Barbara Bourek i doc. dr. sc. Irena Šabarić).

Virtualna izložba Sveučilište – jučer, danas, sutra dostupna je putem poveznice: virtualna.nsk.hr/unizg/

Virtualna izložba Sveučilište – jučer, danas, sutra izrađena je kao rezultat  projekta Virtualna izložba 350. godina Sveučilišta u Zagrebu  koji je proveden u suradnji s Nacionalnom i sveučilišnom knjižnicom u Zagrebu.

Čestitamo svima Dan Sveučilišta u Zagrebu, Dies Academicus!

Uprava TTF-a

Kategorija
Događanja
Objavljeno
03.11.2020 16:22

Dan Sveučilišta u Zagrebu