unizg Pretraga

Dobitnici Rektorove nagrade za ak. god. 2021./2022.

Na temelju prijedloga Povjerenstva, rektor je nagradio ukupno 176 radova u šest kategorija: 109 radova u a) kategoriji, 18 u b), 1 u c), 8 u d), 5 u e) i 35 radova u f) kategoriji.

Studentima Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta dodijeljeno je šest Rektorovih nagrada što je velik uspjeh za naš Fakultet postignut kroz znanstveno-istraživački i umjetnički rad studenata uz mentorstvo nastavnika i znanstvenika te pomoć pri realizaciji od strane stručnih suradnika.

Svečana dodjela Rektorove nagrade održat će se u srijedu 28. rujna 2022. u 13.30 u dvorani Auditorium maximum D1 i D2 Fakulteta elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu, Unska 3.
Zbog velikog broja dobitnika i ograničenoga broja mjesta u dvorani, za nagrađene radove iz kategorije d), e) i f) potrebno je poslati po jednoga predstavnika studenata, koji će preuzeti priznanja za sve nagrađene studente. Na dan dodjele nagrada studenti trebaju doći na Fakultet elektrotehnike i računarstva najkasnije do 12.45 sati.


Prema Pravilniku o dodjeli Rektorove nagrade dobitnici Rektorove nagrade a) i b) kategorije dužni su pripremiti postere svojih radova. Izložba postera nagrađenih radova održat će se virtualno, a upute za izradu postera poslat će sa Sveučilišta izravno nagrađenim studentima.

 

Čestitamo svim nagrađenim studentima i njihovim mentorima!

 

Dobitnike rektorove nagrade možete pronaći na poveznici:

http://www.unizg.hr/nc/vijest/article/dobitnici-rektorove-nagrade-u-ak-god-20212022/

Prodekanica za znanstveno-istraživački rad doc. dr. sc. Bosiljka Šaravanja

Kategorija
Studiji i studenti
Objavljeno
20.09.2022 10:05

Dobitnici Rektorove nagrade za ak. god. 2021./2022.