unizg Pretraga

KONAČNI rezultati izbora za Studentski zbor TTF-a

Izbori za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta održani su 23. i 24. ožujka 2021.

Sukladno odredbama Pravilnika o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, te Statuta studentskog zbora Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, na izborima su imali pravo sudjelovati svi studenti preddiplomskih, diplomskih, stručnih i poslijediplomskog studija.

Izborno povjerenstvo Fakulteta je, prema zapisnicima Biračkih odbora i po proteku žalbenog roka predviđenog Pravilnikom o izborima za Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu i studentske zborove sastavnica Sveučilišta u Zagrebu, utvrdilo da su izbori protekli bez nepravilnosti, te nije zaprimljen niti jedan prigovor protiv privremenih rezultata, slijedom čega Izborno povjerenstvo Fakulteta objavljuje konačne rezultate izbora za Studentski zbor Tekstilno-tehnološkog fakulteta.

doc. dr. sc. Tihana Dekanić, predsjednica Izbornog povjerenstva

Kategorija
Studiji i studenti
Objavljeno
07.04.2021 13:10

KONAČNI rezultati izbora za Studentski zbor TTF-a