unizg Pretraga

Natječaj za akademsku mobilnost u 2021. godini (prvi krug)

Sveučilište u Zagrebu raspisalo je 14. listopada 2020. Natječaj za akademsku mobilnost u 2021. godini (prvi krug). Tekst Natječaja dostupan je na poveznici: http://www.unizg.hr/suradnja/medunarodna-razmjena/razmjena-sveucilisnih-djelatnika/natjecaji/

Napomena: U stavci c) će se zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom bolesti COVID-19, iznimno odobravati sudjelovanje u online verzijama znanstveno-stručnih skupova za koje su se kandidati prijavili.

Rokovi za prijavu:

  • kandidati se prijavljuju na natječaj online (za stavke a), b) i c)) zaključno do 6. studenoga 2020.
  • kandidati dostavljaju potpisani ispis online prijave zajedno sa ostalom natječajnom dokumentacijom (za stavke a), b) i c)), kao i prijedlog najave dolazne mobilnosti (za stavku d)), (sukladno uputama u Natječaju i navedenim kriterijima) u Urudžbeni ured Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta zaključno do 9. studenoga 2020.

Povjerenstvo Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta za odabir pristupnika prijavljenih na Natječaj za akademsku mobilnost u 2021. godini (prvi krug), izvršit će rangiranje sukladno kriterijima u privitku.

o. d. Prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju

Kategorija
Natječaji, Međunarodna suradnja
Objavljeno
16.10.2020 13:00

Natječaj za akademsku mobilnost u 2021. godini (prvi krug)