unizg Pretraga

Natječaj za dodjelu nagrada najboljim mladim znanstvenicima iz područja Dunavske regije za 2021. godinu (Danubius Young Scientist Award 2021.)

Objavljen je Natječaj za dodjelu nagrada najboljim mladim znanstvenicima iz područja Dunavske regije za 2021. godinu Danubius Young Scientist Award 2021. Dodijelit će se 14 nagrada, svaka  u iznosu od 1.350 eura, i to četrnaestorici mladih znanstvenika - po jednom znanstveniku iz svake zemlje koja je dio Dunavske regije (Austrija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Češka, Hrvatska, Mađarska, Moldavija, Njemačka, Rumunjska, Slovačka, Slovenija, Srbija i Ukrajina).

Svakog kandidata mora nominirati njegova znanstvena organizacija (sveučilište, akademija i sl.).

Broj nominacija po znanstvenoj organizaciji limitiran je na tri kandidata, koji moraju biti s različitih fakulteta ili odjela, instituta ili istraživačkih skupina unutar određene organizacije. Međunarodni stručni žiri utvrdit će konačnu rang-listu svih pristiglih nominacija te će najviše rangirani kandidat iz svake zemlje biti predložen za dodjelu nagrade.

Molim da zainteresirani kandidati sve potrebne dokumente navedene u Natječaju pošalju  na e-mail prodekani@ttf.unizg.hr te otisnute urudžbiraju u Urudžbenom zapisniku i ostave u istom s naznakom za Danubius Young Scientist Award najkasnije do četvrtka 15. 4. 2021. do 12 sati. Svi traženi dokumenti prema Natječaju moraju biti pripremljeni na engleskom jeziku.

U prilogu se nalazi natječaj, a više informacija možete pronaći na mrežnoj stranici: http://www.idm.at/projekte/preise/danubius-young-scientist-award.

Izv. prof. dr. sc. Sandra Flinčec Grgac, o.d. Prodekanica za znanstveno-istraživački rad

Kategorija
Natječaji
Objavljeno
30.03.2021 18:13

Natječaj za dodjelu nagrada najboljim mladim znanstvenicima iz područja Dunavske regije za 2021. godinu (Danubius Young Scientist Award 2021.)