unizg Pretraga

Natječaj za dodjelu stipendije za studente poslijediplomskog sveučilišnog studija Tekstilna znanost i tehnologija u akad. god. 2023./2024.

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet raspisuje Natječaj za dodjelu stipendije za studente poslijediplomskog sveučilišnog studija Tekstilna znanost i tehnologija u akad. god. 2023./2024. Uvjeti za prijavu i kriteriji za dodjelu stipendije su uređeni Pravilnikom o dodjeli stipendije Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta za studente poslijediplomskog sveučilišnog studija Tekstilna znanost i tehnologija.

Kandidat koji  nije podnio pravodobnu i urednu prijavu ili ne ispunjava formalne uvjete iz natječaja, ne smatra se kandidatom prijavljenim na javni natječaj. Prijave s dokazima i potrebnom dokumentacijom o ispunjavanju uvjeta natječaja (u dva primjerka), podnose se u roku 8 (osam) dana od dana objave natječaja na adresu Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Urudžbeni zapisnik, Prilaz baruna Filipovića 28a, 10000 Zagreb s naznakom „Za Vijeće doktorskog studija – stipendija“.

Potrebni dokumenti:

- prosjek ocjena s prethodnog studija
- preslika indeksa doktorskog studija
- znanstvena bibliografija

Vijeće doktorskog studija Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta

Kategorija
Natječaji
Objavljeno
18.09.2023 16:00

Natječaj za dodjelu stipendije za studente poslijediplomskog sveučilišnog studija Tekstilna znanost i tehnologija u akad. god. 2023./2024.