unizg Pretraga

Obavijest o aktualnim medijskim objavama o Sveučilištu u Zagrebu

Pozivamo Vas da pogledate priloge i članke u kojima su rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Damir Boras i prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Miljenko Šimpraga dali izjave. Ovi medijski istupi Rektora i Prorektora rezultat su stalnih napora Uprave Sveučilišta da naglase važnost Sveučilišta u Zagrebu kao partnera Vladi RH u razvoju hrvatskoga gospodarstva i društva u cjelini, a posebice u sadašnjem trenutku kada se Hrvatska susreće sa izazovima koji će imati dugoročne posljedice po njezin gospodarski razvoj.

1. Prilog TV 24 sata, 12. travnja 2020., u kojem rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr.sc. Damir Boras govori o štetama na fakultetima i akademijama nastalim nakon potresa u Zagrebu.
Poveznica: www.facebook.com/.../potres-devastirao-i-fakultete-u-zagrebu-trebat-će-nam-pomoć-za-obnovu

2. Članak Orhidee Gaura Hodak: „KORONAVIRUS RAZOTKRIO RAZMJERE političkog zločina nad Imunološkim zavodom“, o Imunološkom zavodu objavljen u Nacionalu broj 1145 od 31. ožujka 2020. U članku je komentar dao prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Miljenka Šimpraga.
Poveznica: www.presscut.hr/../Nacional/Presscut_19092514.pdf

3. Prilog u Dnevniku NOVA TV, 7. travnja 2020., na temu Imunološkog zavoda komentar je dao prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Miljenka Šimpraga.
Poveznica: www.presscut.hr/.../2020/2020-04/2020-04-07/VideoClip.mp4

4. U Nacionalu broj 1147 od 14. travnja 2020. objavljen je  članak Orhidee Gaura Hodak: „AMERIČKI PATENT hrvatskih znanstvenika za pročišćavanje virusnih cjepiva“, o uspjehu naših znanstvenika iz Centra za istraživanje i prijenos znanja u biotehnologiji Sveučilišta u Zagrebu u 2020. Komentare u članku dali su rektor Sveučilišta u Zagrebu prof. dr.sc. Damir Boras i  prorektor za inovacije, transfer tehnologije i komunikacije Sveučilišta u Zagrebu prof. dr. sc. Miljenka Šimpraga.
Poveznica: www.presscut.hr/.../Nacional/Presscut_19106651.pdf

Odbor za odnose s javnošću

Kategorija
Događanja
Objavljeno
15.04.2020 15:19

Obavijest o aktualnim medijskim objavama o Sveučilištu u Zagrebu