unizg Pretraga

Otvorene su prijave za 5. generaciju FER-ovog startup inkubatora SPOCK

Krenule su prijave za novu, petu po redu, generaciju FER-ovog startup inkubatora SPOCK. SPOCK-ov program startup edukacije je namijenjen studentima preddiplomskih, diplomskih i doktorskih studija svih fakulteta i onima koji su završili studij unazad dvije godine. I ove godine se prijaviti mogu timovi s već osmišljenim projektima i pojedinci s idejama koji će dobiti pomoć u povezivanju sa studentima FER-a i formiranju tima.

Više informacija o procesu prijava i samome programu dostupno je na SPOCK-ovoj web stranici ili putem email adrese spock@fer.hr. Za sva dodatna pitanja održat će se i predstavljanje programa na kojem će se objasniti proces prijave za pojedince i za timove, aktivnosti vezane za formiranje timova, struktura i tijek samog programa te će se odgovarati na sva pitanja sudionika. Predstavljanje će se održati online 22. listopada u 16:00 sati, a za praćenje predstavljanja potrebno je prijaviti se putem poveznice.

Prijave projekata i ideja za sljedeću generaciju SPOCK-a otvorene su do 30. studenog, a svi zainteresirani za startup edukaciju mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca dostupnog na https://spock.fer.hr/prijave/.

prof. dr. sc. Tomislav Rolich

Kategorija
Događanja
Objavljeno
16.10.2020 12:57

Otvorene su prijave za 5. generaciju FER-ovog startup inkubatora SPOCK