unizg Pretraga

Poziv na konferenciju „Europska godina mladih 2022.-Iskoristi priliku!“

Središnji državni ured za demografiju i mlade poziva učenike završnih razreda srednjih škola i studente na sudjelovanje na konferenciji na visokoj razini pod nazivom ,,Europska godina mladih 2022. - Iskoristi priliku" koja će se održati 10. listopada 2022. godine u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu s početkom u 10.00 sati.

Konferencija predstavlja završno i najvažnije nacionalno događanje u okviru obilježavanja Europske godine mladih 2022. koja je pokrenuta na inicijativu Europske komisije. Na taj se način željelo zahvaliti mladima koji su na različite načine pogodbeni proteklom pandemijom, a koji su ipak osmislili kreativne načine kako prevladati novonastale 1zazove.

Tijekom programa u zatvorenom dijelu konferencije organizirana su predavanja, panel­rasprave i radionice na temu mobilnosti i drugih mogućnosti koje mladima pružaju politike Europske unije. Na programu su i teme od praktične koristi za mlade kao sto je poduzetništvo, znanja i vještine potrebne mladima u budućnosti te osobito aktualna tema očuvanja mentalnoga zdravlja. Paralelno se organizira i program otvoren za sve zainteresirane mlade osobe s prigodnim koncertima i brojnim izlagačima iz tijela države uprave, udruga i službi od javnoga značenja.

Pozivaju se svi zainteresirani učenici završnih razreda srednjih škola i studenti da se prijave za sudjelovanje na konferenciji i pridruže nam se u obilježavanju Europske godine mladih 2022.

Prijava na konferenciju vrsi se elektroničkim putem na adresu karla.zivkovic@demografijaimladi.hr uz obveznu dostavu sljedećih podataka: ime i prezime učenika/studenta, škola/fakultet, kontakt e-mail. Prijave za sudjelovanje zaprimat će se zaključno do 5. listopada 2022. godine.

Odbor za odnose s javnošću

Kategorija
Događanja
Objavljeno
21.09.2022 11:10

Poziv na konferenciju „Europska godina mladih 2022.-Iskoristi priliku!“