unizg Pretraga

Poziv na Sveučilišni dan kvalitete

U petak, 27. studenog 2020. godine od 10,00 do 13,00 sati održat će se 4. Sveučilišni dan kvalitete na temu „Studiranje i poučavanje - izazovi 2020.“. Svi zainteresirani mogu se prijaviti do 25. studenog 2020. putem obrasca za prijavu, koji se može pronaći na poveznici:

connect.srce.hr/sveucilisni-dan-kvalitete-unizg/

Izvanredna situacija epidemije virusa COVID-19 na nacionalnoj i globalnoj razini te potres u Zagrebu stavili su akademsku zajednicu pred nove izazove, a rezultati Ankete o provedbi nastave na daljinu na sastavnicama Sveučilišta u Zagrebu te sustavno prikupljene informacije od strane nastavnika i studenata o uvjetima u kojima se studiralo i poučavalo tijekom ljetnog semestra, apeliraju i neosporno potvrđuju značaj osiguravanja kvalitete. Novim izazovima u susret predviđen je i program Sveučilišnog dana kvalitete, koji će bit realiziran s profesorima i studentima Sveučilišta u Zagrebu, predstavnicima Nacionalnog vijeća za znanost visoko obrazovanje i tehnološki razvoj i predstavnicima Agencije za znanost i visoko obrazovanje.

Cilj programa je međusobna razmjena iskustava u nastojanjima oko kritičkog preispitivanja i unaprjeđenja sustava osiguravanja kvalitete studiranja i poučavanja.

Prilozi:

Odbor za odnose s javnošću

Kategorija
Događanja
Objavljeno
20.11.2020 14:09

Poziv na Sveučilišni dan kvalitete