unizg Pretraga

Poziv na Youth Speak Forum (YSF) konferenciju za studente

AIESEC Hrvatska djeluje kao punopravna članica AIESEC organizacije već 63 godine. Budućim mladim liderima nudi različite mogućnosti za planiranje i ostvarivanje uspješne karijere. U Hrvatskoj djelujemo u 4 lokalna odbora: Splitu, Osijeku, Varaždinu te već navedenom Zagrebu.

Uz brojne konferencije koje se organiziraju na lokalnoj i nacionalnoj razini, ove godine će se realizirati jedinstvena konferencija Youth Speak Forum (YSF). To je najvažnija godišnja AIESEC konferencija na globalnoj razini koja potiče mlade da svojim idejama, u radu s predstavnicima korporativnog sektora, doprinose rješavanju najkritičnijih problema današnjice. Na taj način stvara se multi-generacijski prostor u kojemu mladi imaju mogućnost diskutirati upravo o takvim temama i na taj način raditi na ciljevima održivog razvoja postavljenim od strane UN-a koje su temeljni koncept AIESEC-a kao organizacije mladih.

Ovogodišnji naglasak konferencije je rad na osmom i dvanaestom cilju održivog razvoja. Konferencija se planira održati krajem listopada na području Zagreba, a cilj je da na njoj sudjeluje više od stotinjak delegata. AIESEC Hrvatska bi željela  okupiti što više mladih zainteresiranih za rad na osobnom razvoju, ali i profesionalnim kompetencijama.

Konferencija ovakvog tipa izvrsna je prilika da mladi aktivnim djelovanjem protiv suvremenih problema te razvijanjem osobnog liderskog potencijala postaju bolja verzija sebe te čine svijet boljim mjestom.

Više o samoj konferenciji možete pročitati na aiesec.org/youth-speak i u prilogu.

Odbor za odnose s javnošću

Kategorija
Studiji i studenti
Objavljeno
27.07.2020 15:37

Poziv na Youth Speak Forum (YSF) konferenciju za studente