unizg Pretraga

Poziv Zagrebačkog inovacijskog centra za prijavu na projekt – SMATH

Zagrebački inovacijski centar poziva vas da se prijavite na projekt SMATH, kojemu je cilj potaknuti suradnju kreativne industrije, poduzetnika i kulturnih ustanova putem razvoja inovativnih i održivih poduzetničkih ideja.

Projekt će ujediniti sve kreativce koji žele realizirati svoje ideje, poduzetnike te kulturne ustanove koje žele ponuditi novi sadržaj i postati tržišno prepoznatljive, kako bi zajednički uz stručnu pomoć izvukli najbolje iz suradnje i preobrazili ideju u održivi poslovni poduhvat. Prikupljene ideje razvijat će se u poslovne planove putem specijaliziranih radionica, a pet najboljih ideja bit će predstavljeno na Međunarodnoj konferenciji u Arlesu (Francuska) gdje će naši predstavnici imati priliku prezentirati i umrežiti se s ostalim sudionicima iz mediteranskih zemalja.

Aktivnosti Projekta SMATH usredotočit će se na isticanje gospodarskog potencijala kulture u razvoju kreativnog poduzetništva, razvit će procese i modele za društvene inovacije prilagođene karakteristikama i potrebi kreativnih poduzetnika te omogućiti učinkovitiji prijenos sadržaja vezanog za kulturu kreativnim industrijama, kao i veći angažman lokalnih i regionalnih vlasti. Poseban naglasak bit će stavljen na razvoj i komercijalizaciju kreativnih ideja.

Više informacija o projektu i pozivu za dostavu ideja možete pronaći na: www.zicer.hr/Novosti/Kreativne-ideje-vasa-su-jaka-strana. Prijava ideja odvija se putem linka: bit.ly/2OFRZz7.

Uredništvo

Kategorija
Događanja, Natječaji
Objavljeno
03.10.2019 12:00

Poziv Zagrebačkog inovacijskog centra za prijavu na projekt – SMATH