unizg Pretraga

Predavanje neformalnog obrazovanja za mlade kroz Erasmus+ program i predstavljanje rezultata projekta “LINKIN’ HISTORIES”

Pozivamo vas na predavanje na temu neformalnog obrazovanja za mlade kroz Erasmus+ program, s posebnim naglaskom na projekt "LINKIN' HISTORIES". Ovaj projekt je rezultat međunarodne suradnje između Jovesolides (Španjolska), Valmieras pilsetas pasvaldiba (Latvija) i Međunarodne udruge mladih EUTOPIA (Hrvatska) te se uspješno provodi od 1. siječnja 2023. do 30. lipnja 2024. godine. Predavanje će održati Dominik Vukušić, predsjednik Međunarodne udruge mladih EUTOPIA.

Predavanje će se održati u četvrtak, 6. lipnja 2024. u 12:30 u predavaonici A-101 na Sveučilištu u Zagrebu Tekstilno-tehnološkom fakultetu, Prilaz baruna Filipovića 28a.

Cilj projekta "LINKIN' HISTORIES" je promicanje europskog identiteta te vrijednosti raznolikosti i multikulturalnosti među mladima, kroz prikazivanje povijesnih procesa. Projekt je uključivao aktivnosti na tri lokacije: Zagreb (Hrvatska), Riga (Latvija) i Valencia (Španjolska).

Tijekom predavanja, sudionici će imati priliku saznati više o:

  • Prilikama koje Erasmus+ nudi za neformalno obrazovanje mladih i kako se uključiti.
  • Specifičnim aktivnostima i postignućima projekta "LINKIN' HISTORIES".
  • Kako projekt doprinosi jačanju europskog identiteta i promicanju multikulturalnosti među mladima.

Ured za odnose s javnošću

Kategorija
Studiji i studenti, Predavanja
Objavljeno
06.06.2024 09:29

Predavanje neformalnog obrazovanja za mlade kroz Erasmus+ program i predstavljanje rezultata projekta “LINKIN’ HISTORIES”