unizg Pretraga

Prijem dolaznih Erasmus+ studenata

U ponedjeljak 12. listopada 2020., uz stroge epidemiološke mjere, održan je prijem stranih studenata koji su na Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet došli na studijski boravak (SMS) u okviru Erasmus+ razmjene. U zimskom semestru akad. god. 2020./2021. nastavu će pohađati Coline Lechat i Elio Fitsch s Université de Haute-Alsace (UHA), Mulhouse, Francuska.

Studentima se najprije obratila obnašateljica dužnosti dekanice izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović. Zaželjela im je dobrodošlicu na Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet s nadom da uz studij uspiju upoznati gostoprimstvo ljudi i ljepote Republike Hrvatske.

Prijem studenata održala je obnašateljica dužnosti prodekanice za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju, izv. prof. dr. sc. Anita Tarbuk. Dolaznim studentima dala je važne informacije u vezi studija i načinu studiranja te pravima i obvezama studenata. Gđa. Sanja Projić upoznala ih je sa zadatcima koje će obavljati putem studentske referade, te im uručila potrebne dokumente i planirani raspored. Potom su se studentima obratile prisutne nositeljice kolegija prof. dr. sc. Edita Vujasinović, doc. dr. sc. Alica Grilec, doc. dr. sc. Lea Botteri i izv. prof. dr. sc. Anita Tarbuk i dale im smjernice za provođenje nastave. Nastava na engleskom jeziku za dolazne studente izvodit će se iz kolegija Textile dyeing and printing, Colour Theory, Textile Auxiliaries, Fibre reinforced composites, Restoration and conservation of textile and clothes, Presentation of textile products, Technical textiles, Nonwoven textile, Textile testing i Creativity in clothing IIA.

o. d. Prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju

Kategorija
Međunarodna suradnja
Objavljeno
14.10.2020 08:30

Prijem dolaznih Erasmus+ studenata