unizg Pretraga

Prijem studenta uoči nove akademske godine

  • Prijem studenata u ak.god. 2020./2021. 1

  • Prijem studenata u ak.god. 2020./2021. 2

  • Prijem studenata u ak.god. 2020./2021. 3

  • Prijem studenata u ak.god. 2020./2021. 4

  • Prijem studenata u ak.god. 2020./2021. 5

petak, 2. listopada 2020., uz stroge epidemiološke mjere na Sveučilištu u Zagrebu, Tekstilno-tehnološkom fakultetu, održan je prijem studenata u I. godinu preddiplomskog sveučilišnog studija Tekstilna tehnologija i inženjerstvo (TTI) sa smjerom: Industrijski dizajn tekstila i odjeće (IDTO) i preddiplomskog sveučilišnog studija Tekstilni i modni dizajn (TMD)

Uvodnu riječ održala je obnašateljica dužnosti dekanice izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović:

Poštovane studentice, poštovani studenti, kao obnašateljica dužnosti dekanice Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, željela bih vam zahvaliti što ste izabrali i upisali naš fakultet te se nadam da ćete ga uspješno završiti u roku, i to ne samo naš preddiplomski, nego i diplomski studij.

Studentima su se na prijemu obratile i obnašateljice dužnosti prodekanica: prodekanica za znanstveno-istraživački rad izv. prof. dr. sc. Sandra Flinčec Grgac, prodekanica za poslovanje izv. prof. dr. sc. Sanja Ercegović Ražić te prodekanica za međuinstitucijsku i međunarodnu suradnju izv. prof. dr. sc Anita Tarbuk. Prodekan za nastavu prof. dr. sc. Tomislav Rolich u svom obraćanju studentima dao je važne informacije u vezi studija i načinu studiranja te pravima i obvezama studenata.

Emili Ema Sedlar, struč. spec. oec.

Kategorija
Studiji i studenti
Objavljeno
02.10.2020 16:06

Prijem studenta uoči nove akademske godine