unizg Pretraga

Tekstilna znanost i gospodarstvo

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet 26. siječnja 2023. organizira svoje tradicionalno 15. znanstveno-stručno savjetovanje Tekstilna znanost i gospodarstvo (TZG), kojem je osnovni cilj jačanje suradnje akademske zajednice s gospodarskim sektorom.

Tema savjetovanja Održiva moda, tekstil i zelene tehnologije u kontekstu kružnog gospodarstva daje naglasak na održivi razvoj i kružno gospodarstvo, te napredne procese i tehnologije za realizaciju suvremenog, ekološki pogodnog tekstila i odjeće.

Program savjetovanja TZG 2023. uključit će pozvana predavanja renomiranih stručnjaka iz državnih, visokoobrazovnih i istraživačkih institucija kao i gospodarstva te posterska priopćenja znanstvenih i stručnih radova. Skup će pratiti i brojne druge aktivnosti, od izložbe radova studenata Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta, do predstavljanja opreme i uređaja. Bit će to ujedno i prigoda za susrete, razmjenu mišljenja i iskustava te uspostavu suradnje među sudionicima s visokih učilišta, instituta i gospodarstva.

Veselimo se Vašem dolasku!

Javno praćenje savjetovanja bit će omogućeno i putem YouTube kanala, s početkom u 9:30 sati preko poveznice

Kategorija
Događanja
Objavljeno
19.01.2023 08:00

Tekstilna znanost i gospodarstvo