unizg Pretraga

Tekstilni dani Zagreb 2020 - Izazovi novih uvjeta


Savjetovanje Tekstilni dani Zagreb 2020 održat će se na temu: Izazovi novih uvjeta, budući da se svijet i naša nacionalna zajednica nalaze u izvanrednoj situaciji pandemije koronavirusa koja postavlja nove izazove u osobnom i poslovnom radu i poslovanju.

Tekstilni dani Zagreb 2020 - Izazovi novih uvjeta

u organizaciji Hrvatskog inženjerskog saveza tekstilaca i suorganizaciju Tekstilno-tehnološkog fakulteta, ove godine održat će se na daljinu, 4. prosinca 2020. godine u Tehničkom muzeju Nikola Tesla, uz prijenos putem YouTube kanala.

https://youtu.be/SvHnSBdmJpU

Na Savjetovanju će Jagoda Divić iz Hrvatske gospodarske komore prikazati stanje u sektoru tekstilne i kožarsko-prerađivačke industrije, s posebnim osvrtom na pokazatelje u vrijeme ove pandemije. Također će se prikazati kako u novim izazovima posluje tvrtka Varteks iz perspektive dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović, a o poslovanju i novostima iz tvrtke Galeb iz Omiša govorit će Josip Aračić. Mlada inženjerska i doktorandica Nikolina Jukl predstavit će tvrtku Konfeks, a Darko Mihelčić govorit će o utjecaju novih uvjeta na poslovanje tvrtke Euroinspekt Eurotextil d.o.o. Posljednje izlaganje, nastalo u suradnji Tekstilno-tehnološkog fakulteta i tvrtke Čateks, iznijet će Željko Knezić, a rad je nastao u suradnji sa Željkom Penavom, Dubravkom Rogaleom i Markom Martinovićem na projektiranju elektrovodljivih tkanina.

Ovim savjetovanjem i programom žele se razmijeniti iskustva i proširiti spoznaje iz iskustava različitih profila stručnjaka vezanih uz tekstilnu i odjevnu tehnologiju sa svrhom pronalaženja rješenja za nove izazove.

Poziv i program

Odbor za odnose s javnošću

Kategorija
Događanja
Objavljeno
27.11.2020 16:47

Tekstilni dani Zagreb 2020 - Izazovi novih uvjeta