unizg Pretraga

Videokonferencija TZG 2020 - Live stream

Live stream:
  

  • VIRTUAL ROOM A – Invited Lectures

Stream ended. Thank You for watching!

Watch the live stream directly on YouTube -
https://youtu.be/ACfc_on9Ots

Watch the Symposium directly on Adobe connect - 
http://connect.carnet.hr/tzg2020

  

  • VIRTUAL ROOM B – Presentation of Croatian Companies from Textile and Leather Sector

Stream ended. Thank You for watching!

  Watch the live stream directly on You tube - 
https://youtu.be/6XfQ777POGY

Watch the Symposium directly on Adobe connect -
http://connect.carnet.hr/tzg2020-b

 

  • VIRTUAL ROOM C – Presentations of Scientific Research of Ph D Students

Stream ended. Thank You for watching!

Watch the live stream directly on You tube - 
https://youtu.be/lJZKnof9Wrg

Watch the Symposium directly on Adobe connect -
http://connect.carnet.hr/tzg2020-c

  

13. međunarodno znanstveno-stručno savjetovanje „Tekstilna znanost i gospodarstvo – TZG 2020“ održat će se 18. rujna 2020. godine u organizaciji Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta. Suorganizator savjetovanja je College of Textile and Clothing Engineering, Soochow University, a kao partneri, savjetovanje će podržati Konfucijev institut Sveučilišta u Zagreb i CARNET.

Detaljne informacije dostupne su na web stranici savjetovanja: tzg.ttf.unizg.hr.

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju u velikom broju zemalja svijeta, uključujući i Republiku Hrvatsku, savjetovanje će se održati kao videokonferencija. U tom smislu, savjetovanje će biti realizirano putem virtualnih soba, unutar kojih će predavanja održati uvaženi znanstvenici iz međunarodne akademske zajednice i iz Republike Hrvatske, kao i uvaženih stručnjaka te predstavnika gospodarskog sektora Tekstil i koža. Predstavit će se i doktorandi te studenti Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta.

Tema savjetovanja „Inovativnost, dizajn i digitalizacija u sektoru Tekstil i koža“, aktualizira najnovija znanstvena i tehnološka postignuća, potencijale za njihovu komercijalizaciju te trendove razvoja kroz interdisciplinarni pristup i održivi razvoj, kao smjernicama budućeg razvoja sektora Tekstil i koža.

Cilj savjetovanja u tom smislu je upoznati sudionike savjetovanja s aktualnim pravcima istraživanja u području inovativnih tekstilnih materijala, digitalnih tehnologija i inovacija istraživanja u području tekstilne tehnologije, kao i suvremenih poslovnih strategija. Također, biti će artikulirani i izazovi pred kojima se nalaze gospodarstvenici iz sektora Tekstil i koža, uslijed suočavanja s globalnom pandemijom uzrokovanom virusom COVID-19.

Tijekom videokonferencije, promotivno će se predstaviti i hrvatski proizvođači iz sektora Tekstil i koža, s kojima Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet ostvaruje dugogodišnju uspješnu suradnju te studenti i doktorandi

Osim sudionika koji će aktivno sudjelovati u realizaciji savjetovanja, odnosno videokonferencije, biti će omogućeno i praćenje od strane zainteresiranih sudionika koji žele pratiti izlaganja i/ili druge sadržaje unutar virtualnih soba.

Javno praćenje videokonferencije  biti će omogućeno putem live stream-a, preko web stranice TZG 2020 i You Tube kanala, s početkom u 9.00 sati prema srednjoeuropskom vremenu.

Program videokonferencije biti će objavljen 11. rujna 2020. god.  na web stranici TZG 2020 tzg.ttf.unizg.hr/program-skupa

Pozivamo zainteresiranu strukovnu javnost, predstavnike nadležnih krovnih institucija, obrazovnih institucija i organizacija, predstavnike državnih institucija, gospodarskog sektora, znanstvenike, stručnjake i studente da nam se pridruže.

                                     Znanstveni i organizacijski odbor savjetovanja TZG 2020

Znanstveni i organizacijski odbor savjetovanja TZG 2020

Kategorija
Događanja
Objavljeno
18.09.2020 07:30

Videokonferencija TZG 2020 - Live stream