Faculty of Textile Technology
 

  Obavijest kandidatima o provedbi razredbenog postupka za upis na preddiplomske studije u akademsku godinu 2018./2019. – ljetni rok

Provedba provjere posebnih vještina i sposobnosti likovnog izražavanja u okviru ljetnog razradbenog postupka za upis u prvu godinu preddiplomskih studija održat će se 4. i 5. 7. 2018. god. s početkom u 9,00 sati na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb.
U prilogu se nalazi popis pristupnika za dodatnu provjeru posebnih vještina i sposobnosti likovnog izražavanja, za upis na trogodišnje preddiplomske studij:

  1. preddiplomski studij Tekstilna tehnologija i inženjerstvo, smjer: Industrijski dizajn tekstila i odjeće (IDTO)
  2. preddiplomski studij Tekstilni i modni dizajn (TMD)

U prilogu se također nalazi i podsjetnik o proceduri provođenja razredbenog postupka, a detaljne informacije o upisima novih studenata dostupne su na www.ttf.unizg.hr pod sljedećim linkom: Tekstilno-tehnološki fakultet - Provedba razredbenog postupka

Mole se pristupnici da pažljivo pročitaju prilog!
Prodekanica za nastavu: izv.prof.dr.sc. Anica Hursa Šajatović, 03.07.2018 13:42 Prilog   
 
  Natječaj za bilateralnu razmjenu: Universidad de Chile, M.V. Lomonosov

Tekst Natječaja nalazi se na sljedećoj poveznici: Natječaji za stipendije za studentsku razmjenu u ak. god. 2018.-2019. (7. dio)

Ured za međunarodnu suradnju TTF-a, 03.07.2018 13:24    
 
  Obavijest kandidatima o privremenim rezultatima i upisu u I. godinu preddiplomskog stručnog studija za akademsku 2018./2019. godinu na Tekstilno-tehnološki fakultet, smjer: Dizajn obuće (DO) – ljetni razredbeni rok

Na temelju provjere sposobnosti likovnog izražavanja i kreativnosti u ljetnom razredbenom roku, održanom 2.7.2018. godine, za upis studenata u prvu godinu preddiplomskog stručnog studija za akademsku 2018./2019. godinu utvrđeni su privremeni rezultati za studij: Tekstilna, odjevna i obućarska tehnologija (TOOT), smjer: Dizajn obuće (DO)

Prodekanica za nastavu: izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 03.07.2018 11:06 Prilog   
 
  Poništenje natječaja i Natječaj

Sveučilište u Zagrebu Tekstilno-tehnološki fakultet, Zagreb, Prilaz baruna Filipovića 28a, objavljuje

PONIŠTENJE NATJEČAJA

za izbor jednog izvršitelja (m/ž) na radno mjesto Projektnog administratora na projektu: "Modernizacija infrastrukture Znanstveno-istraživačkog centra za tekstil (MI-TSRC)", na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom, objavljenog na mrežnoj stranici Sveučilišta u Zagrebu Tekstilno-tehnološkog fakulteta 23. svibnja 2018., u Narodnim novinama br. 48 od 25. svibnja 2018., u dnevnom tisku »24 sata« dana 25. svibnja 2018. godine, i ponovo raspisuje:

NATJEČAJ

za izbor jednog izvršitelja na radno mjesto Projektnog administratora na projektu: "Modernizacija infrastrukture Znanstveno-istraživačkog centra za tekstil (MI-TSRC)", na određeno vrijeme, s punim radnim vremenom.

Kadrovska referada, 02.07.2018 14:41    Cijeli tekst
 
  Javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada pristupnice Suzane Kutnjak Mravlinčić
Pristupnica Suzana Kutnjak Mravlinčić održat će javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada u okviru poslijediplomskog doktorskog studija „Tekstila znanost i tehnologija“ pod naslovom: „ Utjecaj parametara 3D ispisa postupkom taložnog očvršćivanja i geometrije šupljikavih struktura na svojstva 3D ispisanih proizvoda od akrilonitril/butadien/stirena “. Javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada održat će se dana 12. srpnja 2018. u 10 h u Zavodu za tekstilnu kemiju i ekologiju, Savska cesta 16/9, Zagreb.
Vijeće doktorskog studija , 28.06.2018 17:04 Prilog   
 
  Uplate školarina
Poštovane studentice, poštovani studenti,

Obavještavamo Vas da je za potrebe praćenja uplata školarina otvorena adresa elektroničke pošte uplata@ttf.hr . Svaki student je u obvezi za svaku ratu školarine poslati poruku, na adresu elektroničke pošte uplata@ttf.hr sljedećeg sadržaja:
  • Ime i prezime uplatitelja npr. „ Marko Marković
  • Ime i prezime studenta (JMBAG i OIB) npr. „ Pero Perić (JMBAG: 0123456789, OIB: 01234567890)
  • Broj rate školarine (1., 2., 3., 4. itd.) za akademsku godinu XXXX/YYYY npr. „ 2. rata školarine za akademsku godinu 2017./2018.
Skeniranu ili fotografiranu uplatnicu i datum uplate (bez obzira da li je to vidljivo iz uplatnice ili ne)

Potrebno je navesti sve gore navedene podatke!
Napomena:
  • JMBAG ( J edinstveni M atični B roj A kademskog G rađana) sastoji se od 10 znamenki
  • OIB ( O sobni I dentifikacijski B roj) sastoji se od 11 znamenki
Ured Dekanice, 26.06.2018 09:15    
 
  Poziv na interaktivno predavanje „Diplomski i završni radovi – osnovne i bitne informacije“
Poštovane studentice, poštovani studenti,
Sveučilište u Zagrebu Središnji ured za studije i upravljanje kvalitetom Ured za studente organizira i poziva Vas na interaktivno predavanje „Diplomski i završni radovi – osnovne i bitne informacije“.

Predavanjem će se obuhvatiti:
  • vrste i struktura radova;
  • pretraga, citiranje i navođenje literature;
  • programska podrška i rješenja.
Predavanje je namijenjeno studentima preddiplomskih, diplomskih i integriranih studija. Više informacija o interaktivnom predavanju, terminima održavanja i prijavi nalaze se u prilogu.
Prodekanica za nastavu izv. prof. dr. sc. Anica Hursa Šajatović, 21.06.2018 17:04 Prilog   
 
  Javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada pristupnice Lele Pintarić
Pristupnica Lela Pintarić održat će javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada u okviru poslijediplomskog doktorskog studija „Tekstila znanost i tehnologija“ pod naslovom: „ Enzimatska sinteza i karakterizacija nanočestica metala i metalnih oksida te njihova primjena u svrhu poboljšanja funkcionalnih svojstava tekstilnih materijala “. Javno izlaganje o očekivanom izvornom znanstvenom doprinosu doktorskog rada održat će se dana 5. srpnja 2018. godine u 11,00 sati u Vijećnici Tekstilno-tehnološkog fakulteta, Prilaz baruna Filipovića 28a, Zagreb.
Vijeće doktorskog studija „Tekstilna znanost i tehnologija“, 21.06.2018 16:59 Prilog   
 
  Royal College of Art: Master of Research (MRes) – poziv
RCA (Royal College of Art, London) objavljuje poziv kandidatima (diplomandima) šireg akademskog spektra i profesionalnog iskustva za prijavu na intenzivne jednogodišnje programe, u sklopu kojih će se raditi na nezavisnom istraživačkom projektu.

Poziv obuhvaća sljedeće programe:
MRes RCA: Architecture Pathway
MRes RCA: Fine Art & Humanities
MRes RCA: Communication Design Pathway
MRes RCA: Design Pathway

Prijave za akademsku 2018./2019. godinu otvorene su do 31. srpnja 2018.
Za dodatne informacije o studiju, uvjetima i načinu prijave zainteresirani mogu posjetiti web stranicu: MRes RCA
Doc.dr.sc. Katarina Nina Simončič, Prodekanica za znanstveno-istraživački i umjetnički rad, 21.06.2018 16:54    
 
  Tribina
U sklopu tribine: "Inovacije i transfer tehnologije - poticaj gospodarskog razvoja Hrvatske" Sveučilište u Zagrebu u suorganizaciji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom organizira tribinu pod nazivom Inovacije u tekstilnoj industriji koja će se održati 20. lipnja 2018. u 11h u Auli Sveučilišta u Zagrebu.
Prof.dr.sc. Sandra Bischof, dekanica, 19.06.2018 14:52 Prilog