Sveučilište u Zagrebu
HR   
 


 
E: Studomat - upute
 
 


Upute za uporabu aplikacije Studomat


Četvrtak 19. veljače, 2009


Poštovani studenti,


Studomat je ISVU modul namijenjen studentima i pomoću Studomata studenti:

prijavljuju / odjavljuju ispite

upisuju godinu

biraju izborne predmete

pregledavaju raspored za pismeni ispit

saznaju rezultate pismenih ispita

nalaze raspored za usmeni ispit

upisuju predmete na vlastiti zahtjev

zahtijevaju ispis raznih potvrda

imaju uvid u financijske obveze

vrednuju rad svojih nastavnika

. . .

Studomat osim sa samog uređaja “Studomat” koji se nalazi u prostoru fakulteta, Prilaz baruna Filipovića 28a, I kat, (drugi takav uređaj je u prostoru studijske jedinice u Varaždinu) može se također koristiti ili s internetskog kioska unutar zgrade fakulteta (sličica u izborniku lijevo s početne stranice TTF-a (www.ttf.unizg.hr) ili s bilo kojeg drugog studomata drugih fakulteta odnosno s bilo kojeg računala koje ima pristup internetu, uz pomoć standardnog Internet preglednika (u tom slučaju mora biti omogućeno izvođenje JavaScripta).

Internet adresa Studomata je:
https://www.isvu.hr/studomat/aplikacija ,
a može mu se pristupiti kako je gore rečeno i s početne web-stranice fakulteta (www.ttf.unizg.hr).

Student se na Studomat prijavljuje pomoću korisničkog imena (JMBAG) - to je niz brojeva koji mu se pri upisu dodijeli u stud. referadi i ima format 011720XXXX. Znamenke 0117 su oznaka Tekstilno-tehlološkog fakulteta, Sveučilišta u Zagrebu, 20 oznaka prvog upisa na studij, dok su zadnja četiri broja jedinstvena za svakog studenta - i lozinke.

Nakon što student u stud. referadi dobije tzv. aktvacijski kod, prilikom prve prijave za rad na Studomatu, mora izmijeniti dobiveni aktivacijski kod u lozinku, koju će samo on znati.

Ako student zaboravi svoju lozinku, mora se obratiti studentskoj referadi radi izdavanja novog aktivacijskog koda. Postupak zamjene aktivacijskog koda u lozinku isti je za svaki sljedeći put. Lozinku je moguće također uvijek izmijeniti u novu. Unutar same Studomat aplikacije potrebno je odabrati Korisničke opcije, te odabrati opciju Izmjena lozinke. Nakon unosa stare lozinke, potrebno je odabrati opciju Dalje. Nakon unosa nove lozinke, potrebno je ponovo odabrati opciju Dalje. Potrebno je još jedanput unijeti novu lozinku i odabrati opciju Promijeni, nakon čega se prikazuje poruka da je lozinka promijenjena.

Ukoliko imate ikakvih pitanja vezanih uz korištenje Studomata molimo vas da potražite upute na internetskoj stranici ISVU: https://www.isvu.hr/upute/isvu_sustav_pomoci.htm. Na lijevoj strani stranice nalazi se preglednik u kojem odaberete opciju Moduli, potom Studomat, a nakon toga odgovor na pitanje koje vas zanima. Tim uputama može se pristupiti i s početne stranice TTF-a (www.ttf.unizg.hr) (u izborniku lijevo potražite plavo polje, na kojem piše: ISVU web stranice).


Uz pozdrave,


Vaši ISVU koordinatori


Print this page   
 CEEPUS (Central European Exchange Programme for University Studies)
 

Centre for Development and Transfer of Textile and Clothing Technologies and Fashion Design
 

International Textile
Clothing & Design
Conference
 

Textile Science and Economy
 

TEDI
 

Textile Science Research Centre
 
 

Croatian Academy of Engineering
 
Editor: Željko Penava
Pages created by Bojan Mauser
E-mail: weburednistvo@ttf.hr
 
Home Copy/Paste Info